Mit főzzek ma? Fenséges ízek, gyönyörű fogások

Szombati menüajánlatunkban ízlelőbimbót kényeztető fogások érkeznek. Már a látványuktól megéheztünk!

A mai "Mit főzzek ma" összeállításunkban petrezselyemlevest hoztunk illatos csirkével és vérnarancsos pitével.

LEVES

Petrezselyemleves

Recept itt!

Még több zöldségkrémleves itt!

FŐÉTEL

Illatos-omlós citromos csirke

Recept itt!

Még több bundás hús itt!

DESSZERT

Vérnarancsos pite

Recept itt!

Még több gyümölcsös pite itt!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!