Mit főzzek ma? Csupa-csupa zöldség gyümölcsös desszerttel

Pénteki ajánlatunkban elcsípjük a szezon utolsó alapanyagait - patisszonból készült főételt és szilvás desszertet hoztunk.

A mai "Mit főzzek ma" összeállításunkban zöldséglevest hoztunk rántott patisszonnal és szilvás morzsasütivel.

LEVES

Ízletes zöldségleves csirkemellgombóccal

Még több gombócleves itt!

FŐÉTEL

Rántott patisszon remulád mártással

Még több bundázott zöldség itt!

DESSZERT

Szilvás crumble

Még több morzsasüti itt!

Címlapról ajánljuk

7 imádnivaló teraszos hely Budapesten, ahol jót is ehetünk

Egyre inkább kikívánkozunk a négy fal közül. Ha szeretnétek a szabad ég – vagy épp egy napernyő – alatt lazulni, annyi sok jó lehetőség van a fővárosban! Ajánlunk helyet a pesti flaszteren, a budai és a pesti Duna-parton is, hiszen a terasz is sokféle lehet a csupazöld kerthelyiségtől a belvárosi kiülős helyekig. Teraszra fel!

Nosalty

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!