Mit főzzek ma? Csupa-csupa zöldség gyümölcsös desszerttel

Pénteki ajánlatunkban elcsípjük a szezon utolsó alapanyagait - patisszonból készült főételt és szilvás desszertet hoztunk.

A mai "Mit főzzek ma" összeállításunkban zöldséglevest hoztunk rántott patisszonnal és szilvás morzsasütivel.

LEVES

Ízletes zöldségleves csirkemellgombóccal

Még több gombócleves itt!

FŐÉTEL

Rántott patisszon remulád mártással

Még több bundázott zöldség itt!

DESSZERT

Szilvás crumble

Még több morzsasüti itt!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezért nem ajánlott télen 8 és 10 óra között szellőztetni...

Télen mindannyian szeretnénk friss levegőt a lakásba engedni anélkül, hogy közben a meleget is kiengednénk. Nem mindegy azonban, mikor nyitjuk ki az ablakot: a rosszul időzített szellőztetés többet árthat, mint használ. Mutatjuk, mikor érdemes télen ablakot tárni, hogy a levegő is felfrissüljön, és a fűtésszámla se szaladjon meg.

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...