Mit főzzek ma? Babgulyás, mákos tészta és fűszeres bubble tea dobja fel a napod

Menzásra hangolt, de újító desszertjével nem várt fordulatot vesz a mai menünk!

Laktató babgulyással, a legegyszerűbb mákos tésztával és rendhagyó módon egy édes itallal, a fűszeres bubble teával csalogatunk asztalhoz.

LEVES

Babgulyás

A babgulyás télen-nyáron megállja a helyét az asztalon. Ezek alapján pedig te is bármikor elkészítheted otthon!

Még több babgulyás itt!

FŐÉTEL

Legegyszerűbb mákos tészta

A mákos tésztához szinte nem is kell recept, olyan egyszerű az elkészítése, persze, ha szeretnénk nemcsak úgy eltrehánykodni a dolgot, hanem tényleg egy ízesen összedobott metéltet ...

Még több édes tészta itt!

DESSZERT

Bubble tea fűszeresen

Egyre több helyen találkozni Magyarországon is a bubble vagy bobba teával, ezzel az izgalmas, tápiókagyönggyel dúsított üdítővel. Készülhet fekete-, zöld- vagy gyümölcsteával, a ...

Még több tea itt!

Legújabb receptek

Rántott gomba

A rántott gomba egy nagyszerű fogás, amit pillanatok alatt össze lehet dobni. Kívül ropogós, belül csodálatosan lédús. Tartármártással és rizi-bizivel tálalva egy örök klasszikus.

Címlapról ajánljuk

4 növényféle, aminek ártasz, ha tavasszal metszed

Hamarosan belevághatunk a kerti munkálatokba, hogy minél virágzóbb, színesebb kertben gyönyörködhessünk. A tavaszi metszés remek ötlet, azonban vannak bizonyos fajta növények, amiknél nem hasznos ilyenkor megtenni. Mutatunk, 4 növényfélét, amihez semmiképp ne közelíts metszőollóval!

Nosalty

További cikkek

8 tökéletesen fűszeres magyaros főétel a nemzeti ünnepre

Mi is egy igazi, autentikus, magyaros főétel ismérve? Hogy általában fűszeres, hagymás-borsos-paprikás, legtöbbször piros színvilágú, laktató és húsos. Ja, és jár hozzá kinek-kinek a kedvenc körete: a párolt rizs, hagymás krumpli, nokedli, tarhonya vagy főtt tészta. És a savanyúság! Nemzeti ünnepekre pedig különösen ajánljuk őket.

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...