Mit főzzek ma? 2016.12.15. csütörtök

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkban ezúttal egy brokkolikrémlevest kínálunk pirított mandulával szórva, hagyományos bolognai ragut spagettivel, és egy kinder bueno pohárkrémet!

LEVES

Brokkolikrémleves pirított mandulával

A receptet itt tudod megnézni!

Még több levest itt találsz!

FŐÉTEL

Hagyományos bolognai ragu sárgarépával

A receptet itt találod!

Még több tésztaételt itt találsz!

DESSZERT

Kinder Bueno pohárkrém

A receptet itt találod!

Még több édes krémet itt találsz!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk