Mit főzzek ma? 2016.12.14. szerda

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkban ezúttal sárgaborsó-krémleves a menü sült kolbászkarikákkal, füstölt sajtos csirkemellet krumplipürével és gyors máglyarakást maradék zsömléből.

LEVES

Sárgaborsó-krémleves sült kolbásszal

A recept itt található!

Még több levest itt találsz!

FŐÉTEL

Füstölt sajtos csirkemell krumplipürén

Recept itt!

Még több egytálételt itt találsz!

DESSZERT

Gyors máglyarakás maradék zsömléből

Recept itt!

Még több desszert itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek