Mit főzzek ma? 2016.12.13. kedd

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkban ezúttal egy chorizokolbászos burgonyalevest ajánlunk pestos tagliatellével, a desszert pedig chiamagos puding!

LEVES

Chorizos burgonyaleves

Chorizos burgonyaleves

Még több levesért itt nézz szét!

FŐÉTEL

Pesto alla Genovese tagliatelle-vel

A tészta receptjéért ide kattints!

Még több tésztáért ide kattints!

DESSZERT

Chiapuding

A desszertért ide kattints!

Még több édes krémet itt találsz!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek