Mit főzzek hétvégén? Kuckózásra alkalmas, háziasan melengető fogások várnak

A hétvégék általában végre kicsit ráérősebbek, és teret adnak a konyhai-gasztronómiai kibontakozásnak, időigényesebb kedvenceknek. Lessétek meg, mit ajánlunk szombatra és vasárnapra nektek!

Szombaton nem eszünk húst, de nem maradunk éhesek, az is biztos, és erről a lencsés székelykáposzta gondoskodik, no meg a zöldségkrémleves és a kuglóf. Vasárnap viszont az őszi sütőtökkrémleves után francia vörösboros csirke vár ránk, majd egy gyönyörű almatorta:

SZOMBAT

LEVES

Még több zöldségkrémleves itt!

FŐÉTEL

Még több székelykáposzta itt!

DESSZERT

Még több kuglóf itt!

VASÁRNAP

LEVES

Még több sütőtökkrémleves itt!

FŐÉTEL

Még több húsos egytálételek itt!

DESSZERT

Még több almás süti itt!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek