Mit főzz szerdán? Ezekkel a finomságokkal fűszerezzük meg a napod

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkba ma zellerkrémlevest hoztunk csípős pecsenyével és habos sütivel.

LEVES

Szárzeller-krémleves almával és pirított dióval

Recept itt!

Még több zellerkrémleves itt!

FŐÉTEL

Tüzes pecsenye

Recept itt!

Még több pecsenye itt!

DESSZERT

Habos gesztenyekrémes kocka

Recept itt!

Még több habos süti itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek