Mit főzz pénteken? Nyári finomságok az utolsó munkanapra

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkban ma sárgadinnyelevest hoztunk húsmentes hamburgerrel és citromtortával.

LEVES

Jegelt dinnyeleves tokaji borral ízesítve

Recept itt!

Még több gyümölcskrémleves itt!

FŐÉTEL

Húsmentes hambi

Recept itt!

Még több különleges szendvics itt!

DESSZERT

Fordított gluténmentes citromtorta

Recept itt!

Még több fordított torta itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek