Mit főzz csütörtökön? Tavaszi finomságok következnek

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkban ma ragulevest hoztunk sajtos tésztával és csokis muffinnal.

LEVES

Tárkonyos bárányraguleves

Recept itt!

Még több raguleves itt!

FŐÉTEL

Tavaszi háromsajtos spenótos penne

Recept itt!

Még több spenótos tészta itt!

DESSZERT

Datolyás-csokis muffin

Recept itt!

Még több csokis muffin itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek