Melyik pizzát rendeljem?

A pizza az egyik leggyakrabban rendelt étel szerte a világon. Mi most 5 budapesti éttermet teszteltünk, akiktől pizzát rendelhetünk!

A NetPincér 80 nap alatt a föld körül játéka december 31-ig tart - addig még ti is játszhattok vele, hiszen két hetente értékes ajándékokat nyerhettek! A játék lényege, hogy 2 hetente újabb külföldi konyhákat mutatnak be nektek - ha legalább kétszer rendeltek ebben az időszakban, akkor értékes ajándékokat nyerhettek, sőt, akár tiétek lehet a fődíj, egy egyhetes New York-i utazás is.

Mi is próbára tettük a NetPincért, és mivel a NoSalty irodába amúgy is gyakran rendelünk pizzát, az oldalon található 5 pizzakiszállítót teszteltünk. Mind az öt helyről rendeltünk egy sima sajtos és egy sonkás pizzát, és különböző szempontok - kiszállítási idő, roppanósság, a tészta vastagsága, a feltét mennyisége és minősége, a kiérkezett étel hőfoka alapján hasonlítottuk őket össze. Nem volt mindig egyszerű dolgunk, hiszen van, aki a vékony, ropogós, olasz típusú tésztát kedveli, míg van, aki a vastagabb, puhább, New York-i stílusút. Minden kategóriában 1-től 10-ig lehetett pontozni, ezeket átlagoltuk a végén - mutatjuk is az eredményeket!

#1 Pizza

#1 Pizza sonkás és sajtos pizzái

Az összes kiszállító közül ők voltak a leggyorsabbak, a beígért 40 perc alatt kiszállították a pizzáinkat. A pizza jó melegen érkezett - a rendelt pizzával a legnagyobb baj mindig az, ha hidegen kapjuk meg. A sajtos pizza kifejezetten kellemes volt, bár nem bántuk volna, ha kicsit ropogósabb. A széleit kissé vastagnak találtuk, de van, aki ezt kifejezetten szereti. Ár-érték arányban jó helyezést kapott, a 32 centis sajtos pizza 1190, míg a sonkás 1290 Ft-ba került. A következő értékeléseket kapta:

 • Mennyire volt meleg a pizza érkezéskor? 8 pont
 • Mennyire roppanós a tésztája? 6 pont
 • Mennyire vastag a tészta? 6 pont
 • Mennyire van megpakolva a pizza feltéttel? 9 pont
 • Mennyire jó minőségű a feltét? 6 pont

A #1 Pizza a 2. legjobb lett az 5 rendelt pizza közül.

Fergeteg Pizza

A Fergeteg pizza sonkás és sajtos pizzája

A Fergeteg pizza egy óra alatt ért ki hozzánk. Van gyorsabb kiszállító is, de nyilván olyan is, akinek tovább tart elkészíteni a rendelést. A pizza ár-érték arányban megfelelő volt: olcsó, de semmi kimagasló. A sajtos pizza 990 Ft, míg a sonkás 1050 Ft volt - ezért az árért egy 32 centis pizzánál senki ne várjon valódi olasz minőséget. A tészta kissé vastag volt és nagyon puha - inkább hasonlított kenyértésztához, mint pizzához. A paradicsomszószt mindkét pizzánál lespórolták, de sajt mindkettőn volt bőven, és gépsonkából is jutott minden szeletre. Éhes kollégisták buli után nagyon fogják szeretni!

 • Mennyire volt meleg a pizza érkezéskor? 7 pont
 • Menyire roppanós a tésztája? 5 pont
 • Mennyire vastag a tészta? 8 pont
 • Mennyire van megpakolva a pizza feltéttel? 8 pont
 • Mennyire jó minőségű a feltét? 4 pont

A Fergeteg Pizza az 5 közül a 3. helyen végzett.

MOB Pizza

A MOB pizza sajtos csípős paprikás és sonkás pizzája

Ennek a pizzériának az a különlegessége, hogy nem kész kínálata van, hanem mi rakhatjuk össze a saját pizzánkat a megadott feltétekből - csupán ki kell választanunk, hogy paradicsomos vagy tejfölös alapút kérünk. A tésztát nehéz volt elvágni, semmiképpen nem ajánljuk azoknak, akik a vékony, roppanós tésztát kedvelik, de aki a vastag, puha tésztát preferálja, az valószínűleg szeretni fogja. Akik szeretik telepakolni a pizzájukat, azoknak külön ajánljuk a MOB pizzát: 1700 forintért ugyanis korlátlan mennyiségben válogathatunk a feltétek közül. Viszont ne akkor álljunk neki a rendelésnek, mikor megéhezünk, mert a kiszállítási idő 90 perc!

 • Mennyire volt meleg a pizza érkezéskor? 7 pont
 • Mennyire roppanós a tésztája? 4 pont
 • Mennyire vastag a tésztája? 6 pont
 • Mennyire van megpakolva a pizza feltéttel? 8 pont
 • Mennyire jó minőségű a feltét? 4pont

A MOB Pizza az 5 közül a 4. helyen végzett.

Diéta Pizza & Food

A Diéta Pizza& Food sajtos pizzája pestóval és a sonkás pizza

A Diéta Pizza & Food ételbárt azoknak ajánljuk, akiket nem zavar, ha a megszokott ételek alternatív alapanyagokból állnak. Itt rendelhetünk paleo, low carb és zsírégető pizzát is. Mi a low carb pizzát próbáltuk ki, 30%-kal csökkentett szénhidráttartalommal. Szeretjük az egészséges ételeket, és mindig van valaki a kóstoló csapatban, aki kicsit jobban figyel arra, hogy mit eszik, de az alternatív alapanyagok valahogy nem képezik részét a mindennapi diétánknak - talán ezért nem annyira releváns a véleményünk. A pizza ár-érték aránya egyáltalán nem volt kedvező, a két pizza együtt 4000 Ft volt, amit egy belvárosi csúcspizzériában szívesen kifizetnénk, de a Diéta Pizza valahogy nem hozta ezt a szintet. A tészta ugyan vékony volt, viszont borzasztóan elázott - ez valószínűleg a speciális liszt sajátossága. Bár nagyon lassan érkezett, a kiszállító úriember azonban nagyon kedves és előzékeny volt!

 • Mennyire volt meleg a pizza érkezéskor? 9 pont
 • Mennyire roppanós a tésztája? 2 pont
 • Mennyire vastag a tésztája? 3 pont
 • Mennyire van megpakolva a pizza feltéttel? 7 pont
 • Mennyire jó minőségű a feltét? 4 pont

Az egyöntetű vélemény szerint a Diéta Pizza & Food volt a legkevésbé népszerű az 5 hely közül.

GT's Italian Job

A GT's Italian job sonkás pizzája

Akik a vékony olasz tésztát kedvelik, azoknak mindenképpen a GT's-t ajánljuk. A tésztájuk magasan a legvékonyabb és legropogósabb volt, a kissé túlsült szélek tanúskodtak arról, hogy valóban kemencében készül. És ők értek ki leghamarabb - rendelés után nem egészen 40 perccel csöngetett a futár.

 • Mennyire volt meleg a pizza érkezéskor? 8 pont
 • Mennyire roppanós a tészta, 9 pont
 • Mennyire vastag a tésztája? 2 pont
 • Mennyire van megpakolva a pizza feltéttel? 8 pont
 • Mennyire jó minőségű a feltét? 8 pont

A kóstolt pizzák közül egyértelműen a Gt's volt a kedvencünk!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha valami egészséges édességre vágysz, ne keress tovább – Leteszteltük...

A diéta alatt nagyon nehéz olyan édességet találnunk, mely nemcsak kalóriaszegény, de finom és egészséges is. Szerencsére ma már vannak olyan termékek a piacon, melyek megfelelnek ezeknek az elvárásoknak. A szerkesztőségünknek most volt szerencséje megkóstolni a Good Calories termékeit, melyek minden eddig említett jótulajdonsággal rendelkeznek. Nézzük, mi volt a véleményünk!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ünnepi bevásárlás egyszerűen!

Az ünnepi készülődés nemcsak ráhangolódást, de komoly szervezést is igényel. Szerencsére nálunk, az ALDI-ban mindent megkaphatsz, amire csak szükséged lehet, legyen szó a karácsonyi vagy épp szilveszteri menü alapanyagairól, a kedvenc süteményed hozzávalóiról, otthonod ünnepi dekorációjáról vagy a családodnak és barátaidnak szánt ajándékokról – velünk időt és nem kevés pénzt is spórolhatsz.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ennyibe kerül egy vacsora Rácz Jenőnél vagy Sárközi Ákosnál –...

Amióta a kereskedelmi tévékben főműsoridőben vetítenek gasztros realityshow-kat, többek számára lett vonzó a fine dining éttermek magasra pozícionált világa. Ha egész évben nem is költünk ilyen élményekre, az év végi ünnepek idején jól jöhet ajándékötletként. Olcsó menüket nem ígérünk, emlékezetes gasztroélményeket annál inkább!

Aprósütemények karácsonyra

Karácsonyi aprósütemények, szaladjatok a legszebb ünnepi tányérokra, és kínáljátok magatokat kicsiknek, nagyoknak. A készítésükben részt tud venni az egész család!