Megvan az év étterme!

Tegnap este a Gault & Millau átadta az év étterme, konyhafőnöke és borászata díjakat a Larus étterem és rendezvényközpontban. Nézzük, kik lettek idén a legjobbak!

Az évente megjelenő étteremkalauz minden évben díjazza a gasztronómia legkiválóbbjait. Csütörtök este hirdették ki az idei év legjobbjait. A nyertesek a következők voltak:

  • Azév étterme:Alabárdos
  • Az év borászata :Heimann Családi Birtok
  • Az év konyhafőnöke:Lőrincz György (Babel)
  • Az év étteremtulajdonosa 2016 elismeréstPintér Katalin (Gerbaud, Onyx, Émile) kapta.
  • Az év felfedezettje:St. Andrea Wine & Gourmet Bar
  • Az év kisvendéglője:Fricska Gasztropub
  • A vidék étterme: Anyukám mondta (Encs)
  • AzAlternatív vendéglátás elismeréstaSéf utcája és a Buja disznók-nak jutott

A Magyar Gasztronómia Egyesült a rendezvényen adta át az Aranyszalag Minőség Tanúsítványt is, amelyet idén a Beregi szabadtartású csirke kapott.

A Gault&Millau 2016-os kalauza 228 éttermet és 510 bort tesztelt, továbbá megtalálhatóak benne kávézók, sörözők 234 szálloda és 171 borászat értékelése is.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha egyedi ízű, krémesen sós mártogatósra vágysz, ne keress tovább...

Kevés olyan sokoldalú sós mártogatós létezik a világon, mint az extrán krémes állagú, tökéletesen fűszerezett hummusz. A ropogós sárgarépától kezdve a puha pitatöredéken át egészen a szaftos grillkolbászig mindenféle földi jóval kombinálhatod a Fanan hummuszt, aminek most mind a 6-féle ízváltozatát leteszteltük!

Címlapról ajánljuk

További cikkek