Megvan az év étterme!

Tegnap este a Gault & Millau átadta az év étterme, konyhafőnöke és borászata díjakat a Larus étterem és rendezvényközpontban. Nézzük, kik lettek idén a legjobbak!

Az évente megjelenő étteremkalauz minden évben díjazza a gasztronómia legkiválóbbjait. Csütörtök este hirdették ki az idei év legjobbjait. A nyertesek a következők voltak:

  • Azév étterme:Alabárdos
  • Az év borászata :Heimann Családi Birtok
  • Az év konyhafőnöke:Lőrincz György (Babel)
  • Az év étteremtulajdonosa 2016 elismeréstPintér Katalin (Gerbaud, Onyx, Émile) kapta.
  • Az év felfedezettje:St. Andrea Wine & Gourmet Bar
  • Az év kisvendéglője:Fricska Gasztropub
  • A vidék étterme: Anyukám mondta (Encs)
  • AzAlternatív vendéglátás elismeréstaSéf utcája és a Buja disznók-nak jutott

A Magyar Gasztronómia Egyesült a rendezvényen adta át az Aranyszalag Minőség Tanúsítványt is, amelyet idén a Beregi szabadtartású csirke kapott.

A Gault&Millau 2016-os kalauza 228 éttermet és 510 bort tesztelt, továbbá megtalálhatóak benne kávézók, sörözők 234 szálloda és 171 borászat értékelése is.

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezért nem ajánlott télen 8 és 10 óra között szellőztetni...

Télen mindannyian szeretnénk friss levegőt a lakásba engedni anélkül, hogy közben a meleget is kiengednénk. Nem mindegy azonban, mikor nyitjuk ki az ablakot: a rosszul időzített szellőztetés többet árthat, mint használ. Mutatjuk, mikor érdemes télen ablakot tárni, hogy a levegő is felfrissüljön, és a fűtésszámla se szaladjon meg.

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...