Megkönnyítjük az életed...bevásárló listával!

Nap mint beugrunk a boltba vagy a piacra vásárolni, mégis sokszor a legfontosabbat felejtjük el. Hogy miért? Hát mert nem írtunk bevásárló listát!

Ódivatúnak és feleslegesnek tűnhet, pedig higgyük el, nem butaság, és sok bosszankodástól kímélhetjük meg magunkat vele. Hogy megkönnyítsük az életeteket, készítettünk egy letölthető verziót, amit már csak ki kell nyomtatnotok! A cetliket pillanatok alatt megírhatjátok, összehajthatjátok, sőt, akár szét is vághatjátok három részre: egy a hentesnél, egy a zöldségesnél, egy pedig a szupermarketben segíthet!

A bevásárló listát itt letöltheted!

Célszerű még otthon, a konyhában megírni őket, hiszen ott azonnal láthatjuk, miből van készlethiány. Ha tudod, hogy semmid nincs otthon, akkor akár a parkban, ebédszünetben, vagy a nap közbeni ingázásban is megírhatod - például míg beérsz a munkahelyedre. Nincs több kifogás!

Hogy miért jó a lista?

  • Tudni fogod,hogy milyen üzletbe kell bemenned.

  • Nem kell fel-alá rohangálnod az üzletben, hiszen céltudatosan mész majd a polcokhoz.

  • Időt spórolhatsz.

  • Nem kell törnöd a kobakoda boltközepén, hogy mit is akartál venni.

  • Kevesebb felesleges dolgot fogsz a kosaradba dobni, hiszen a listán rajta lesz, mi az, amire tényleg szükséged van!

  • Elég hetiegyszer bevásárolnod.

Érdemes előre megtervezni a heti menüt is, és végiggondolni, hogy kell-e esetleg valamilyen speciális alkalomra készülnünk – számíthatunk-e a közeljövőben „spontán”családi vagy baráti betoppanásra.

Ugye milyen egyszerű?

Hirdetés

Támogatott tartalom

A mi Rögös túrónknak tényleg nincsen párja?

Ha röviden kellene válaszolni, a következőt mondanánk: bátran állíthatjuk, hogy valóban egyedülálló élelmiszer. Miért jelenthetjük ki ezt ennyire magabiztosan? Milyen érvekkel támasztható alá a Rögös túró egyedisége? Következzen egy gyors gasztronómiai kalandozás páratlan tejtermékünk világában!

Címlapról ajánljuk

Így festett egy szüret régen – Képeken a munka és...

Manapság már viszonylag ritka, hogy egy családi/baráti társaság, esetleg egy egész falu felhágjon a szőlőhegyre őszidő derekán, hogy az ott roskadozó fürtöket puttonyba szedje, azokból bort készítsen és az egész folyamatot lakomával, játékokkal és általános mulatsággal kísérje. A szüret nem is olyan rég szerves részét képezte az ősznek, a hozzá fűződő szokások pedig sokat mesélhetnek egy olyan korról és világról, amit (nagyrészt) már magunk mögött hagytunk.

Lakos Benedek

További cikkek