Még nevezhetsz a Budapest Sajttortája receptversenyre

Mézes-diós-körtés, pezsgőkrémes-mákos vagy málnás-mandulás sajttorta? Melyik lehet a finomabb, melyik legyen az ország kedvence?  

Az ínycsiklandó képek alapján nehéz választani, ráadásul ez még csak néhány az eddig beérkezett számos sajttorta recept közül, amelyeket a Philadelphia által meghirdetett Budapest Cheesecake pályázatra küldtek be a sajttorta szerelmesei. A nevezés feltételei változatlanok, a határidőt azonban meghosszabbították! Nevezz Te is október 11-ig, és nyerd meg a KitchenAid ARTISAN (5KSM150) robotgépet.

Otthon már megalkottad a tökéletes sajttortát, de eddig még nem volt időd beküldeni a recepted? Ne keseredj el, még nem maradtál le a nevezésről, ugyanis a Philadelphia meghosszabbította a Budapest Cheesecake receptversenyt. Az eddig beérkezett pályázatok között sok olyan van, amely méltán esélyes lehet a Budapest Sajttortája címre: különlegesek, kreatívak és izgalmasak. A már versenyben lévők között vannak reform, gluténmentes és diabetikus finomságok is, ilyen például a Rumos-meggyes diétás sajttorta. Hozzávalók közül egyértelműen a mák a legnépszerűbb az eddigi nevezőknél, az inspiráció kedvéért csak néhány példa: Mákos guba sajttorta, Mákos mámor.

Sokan tartották fontosnak, hogy igazi hungarikum legyen a Budapest sajttorta, valamilyen magyar sajátosságot hordozva ízében vagy küllemében. Így jött létre Trikolor sajttorta, a Tokaji aszú sajttorta, a Buda-Duna-Pest sajttorta. Számos olyan recept is érkezett, amelyeket az őszi hangulat ihletett, ilyen például a Mézes-diós-körtés sajttorta. Mindegyik egy-egy kiváló recept, szoros tehát a verseny, de most még megmutathatod, hogy a Te sajttortád a legjobb! Ehhez nincs más dolgod, csak süss, nevezz és nyerj!

A nevezés feltételei:

· Süsd meg a sajttortát Philadelphia krémsajttal!

· Fotózd le a sajttortát és a Philadelphia krémsajt vásárlását igazoló blokkot!

· Küldd el a receptet, a sajttorta és blokk fotóját!

A szerencsés győztes a Budapest Cheesecake megalkotója címmel és egy piros színű KitchenAid ARTISAN (5KSM150) robotgéppel gazdagodik.

A Budapest Cheesecake receptversenyre a jelentkezésed a facebook.com/budapestcheesecake oldalon töltheted fel vagy a budapestcheesecake@eurolex.hu e-mail címre küldheted el. A jelentkezés részleteit a Facebookon találod.

Még több sajttorta receptért kattints erre>>

Címlapról ajánljuk

További cikkek