Mása és a kása

Egy kedves orosz mesefilm főhőse zabkását készít a barátainak, az erdő állatainak. A hét perces meseepizódot eddig több, mint 1 milliárdszor nézték meg!

A Mása és Miska című orosz rajzfilm két főhőse egy erdőben él. Mása, a kislány, akit nehéz természete ellenére is nagyon szeret Miska barátja, aki egyébként egy medve. A sorozatnak Oroszországon kívül is óriási sikere van, olyannyira, hogy a sorozat készítői annak ellenére is folytatják a mesélést, hogy egyszer már bejelentették, abbahagyják.

A híressé vált részben Miska, akit Mása nem hagy társasjátékozni, inkább a kezébe nyom egy fazekat, hogy főzzön valami finomat. Mása az Oroszországban rendkívül népszerű kását választja, de túl sokat főz, így az erdő összes állatát "enyhén" túleteti. A végén azonban még így sem sikerül megfékeznie a zabkása-tengert, és a kiadós főzés utáni takarítás mellett még a maradék ételt is eheti hetekig.

Ez is érdekelhet!

Nézz horrorisztikus konyhai rajzfilmet!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ennyibe kerül egy vacsora Rácz Jenőnél vagy Sárközi Ákosnál –...

Amióta a kereskedelmi tévékben főműsoridőben vetítenek gasztros realityshow-kat, többek számára lett vonzó a fine dining éttermek magasra pozícionált világa. Ha egész évben nem is költünk ilyen élményekre, az év végi ünnepek idején jól jöhet ajándékötletként. Olcsó menüket nem ígérünk, emlékezetes gasztroélményeket annál inkább!

Régi házi sütemények karácsonyra

Méteres sütemény, zserbó, flódni vagy porcukorban forgó hókifli. Ki ne ismerné ezeket a régi, házi süteményeket, melyek a karácsonyi süteményes tálca sztárjai?