A Lidl is segít!

A Lidl tartós élelmiszereket és ásványvizet szállít a Magyar Máltai Szeretetszolgálat segítségével az árvíz miatt bajba jutottaknak és a gátakon dolgozóknak. (x)

Több millió forint értékű, többek között ásványvízből, teából, csokoládéból és kekszből álló adománnyal segíti a Lidl Magyarország az árvízzel sújtott területen élőket, illetve az árvízvédelmi munkákban résztvevőket. Az élelmiszerek osztását jelenleg is végzik a Magyar Máltai Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei.

„A kialakult helyzet kapcsán egyértelmű volt számunkra, hogy ahol tudunk, segítséget nyújtunk” – mondta Grósz Jenő, a Lidl Magyarország igazgatóságának elnöke. „Biztosak vagyunk benne, hogy a Magyar Máltai Szeretetszolgálaton keresztül a megfelelő helyre kerül a Lidl adománya” – tette hozzá.

Romhányi Tamás, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat kommunikációs vezetője köszönetét fejezte ki az adományért. Elmondta, hogy az élelmiszer-adományokra igen nagy szükség van, mivel a Máltai Szeretetszolgálat a védekezésben részt vevő több ezer ember ellátásáról gondoskodik éjjel-nappal, egészen az árvíz levonulásáig.

A Lidl Magyarország fontosnak tartja, hogy hozzájáruljon az érintettek helyzetének könnyítéséhez, akár bajba jutottakról, akár a védelemben dolgozókról legyen szó.

A rovat korábbi cikkeit itt találod >>

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Meglepő, de a krumpli elképesztően egészséges, ha jól készíted el

Jellemzően nagyon rossz híre van a krumplinak, és csak kevesen tudják, hogy ha nem zsírban vagy olajban tocsogva, esetleg két kiló vajjal készítik, nagyon is egészséges zöldségről van szó. Sőt, ha a tápanyagsűrűséget nézzük, a burgonya nagyon sok más, sokkal egészségesebbnek tartott zöldséget és gyümölcsöt is kenterbe ver.