Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Lesokkolta az internet népét Kim Kardashian hűtőszekrénye – Ez volt benne!

Kim Kardashian megnyilvánulása ismét óriási lavinát indított el, az internet népének haragja pedig ismét lesújtott. 

Nemrég osztott meg egy képet magáról Kim Kardashian, amelyen egy sportmelltartóban és melegítőalsóban áll saját nyitott hűtője előtt. 

A híresség SKIMS nevű új, saját ruhamárkáját reklámozza közösségi oldalain különböző posztokkal. Valószínűleg most is ez volt a célja, de a dolog nem úgy sült el, ahogy szerette volna: ahogy a hűtő előtt áll, enyhén szólva is szembetűnő, hogy az majdnem üres. Ráadásul ami található benne, az is leginkább csak tej. 

Az egyik külföldi lap újságírója nem is sajnálta az időt, összeszámolta, hogy összesen kilencfajta tej található a hűtőben. A kartonok mellett ezen kívül étel nem látható, csak víz. Természetesen Kim ezért a látványért kapott hideget-meleget, így nem is hagyta nyugodni a dolog. 

Alig egy nappal azután, hogy sorozatosan jelentek meg a cikkek a híresség meglehetősen üres hűtőjéről, Kim több posztot is közzétett arról, hogy is néz ki náluk VALÓJÁBAN a Kardashian-West hűtő: ő és családja nemhogy hűtőszekrényben, hanem egy erre a célra kialakított hűtőszobában tartják az ételeket. Friss zöldségeket, gyümölcsöket és mindent, ami szem-szájnak ingere, természetesen szépen gondosan rendszerezve. Kim nem titkolta, hogy olvasta a kommenteket, amelyben kikezdték, hogy milyen anya lehet, ha csak italok vannak a hűtőben, így kénytelen volt reagálni:

a méretei alapján akár pingvineket is tarthatnának hűtőhelyiségükben, aminek a képen látható fridzsider csak az egyik darabja, és bár úgy tűnhet, semmi kajájuk sincsen, valójában ki tudja, hány normál méretű hűtőt töltene meg az a mennyiségű élelmiszer, ami náluk otthon sorakozik.
 

Ez is érdekelhet: 

 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!