A zöldségek is lehetnek cukik

Rátaláltunk egy oldalra, ahol ennivalóan édes zöldségeket és gyümölcsöket álcáznak cuki kisállatokká. Tádám, mától tuti megeszi a gyerek a számára utálatos ételeket is!

Amikor eljön az idő, hogy a gyerek egészséges és végre szilárd ételeket egyen, a szülőknek általában egy sereg trükköt kell bevetniük, hogy valóban a kicsi hasában kössön ki minden falat. A szemet gyönyörködtető színek és formák, vicces motívumok sokat segíthetnek az adott helyzeten - így játszi könnyedséggel takargathatjuk és rejthetjük el a számukra nem kívánatos falatokat.

Korábban mi is készítettünk hasonló kedves ételeket - gyereknapra Mickey egér palacsintátsütöttünk,a hétköznapokra pedig előálltunkpár kreatív ötlettel!

A legfontosabb az összes ilyen és effajta aranyos ételnél, hogy legyünk kreatívak, és hagyjuk gyermekünknek is, hogy az lehessen. Itt most kivételesen nem kell betartani a "ne játssz az étellel!” parancsot, sőt!

Melyik kislány tudna ellenállni egy ilyen szuper cuki reggelinek? Még csak komolyabb kézügyességet sem igényel: csak félbe kell vágnunk egy zsömlét, negyedelni a banánt, tenni egy kis "arcpírt" a nyuszira mondjuk lekvárból, és kész is! Hát nem zseniális?

A bagoly még mindig trendállat - a csapból is ők folynak, mégis örök kedvencek. A nutellás-gyümölcsös bagoly elkészítésének bonyolultsági foka itt sem magas, ellenben nagyon kreatív tálalási ötlet!

Ha egynél több csemetével büszkélkedhetünk, készítsünk nekik vacsorára egy egész akváriumot. A siker tutira garantált!

Valószínűleg nem a zabpehely lenne a gyerekek kedvence, ha...ha nem ilyen zseniális cicafej királlyá varázsolták volna készítői. Hát ki tudna ellenállni?

Érdemes elkészíteni ezek közül bármelyiket, hiszen garantált mosolyokat zsebelhetünk be. Esetleges rizikófaktor, hogy átesünk a ló túloldalára, és annyira aranyos állatokat alkotunk, hogy sajnálják majd megenni őket a picik. Reméljük nem így lesz!

További képeket itt találtok!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Édes apróságok húsvétra

Csokitojás helyett valami kézzel készített, sütött, gyúrt kis kedvességet adnál a locsolóknak? Segítünk, jöjjenek a legkedvesebb édes apróságok húsvétra!