Legyen az anyák napi sütid is több, mint édesség!

Szeretnéd meglepni édesanyád ezen a csodálatos napon? Nyerj a Vénusszal anyák napi meglepetést!

Ha figyelmesen végigolvasod cikkünket, és 2015. április 20 - május 3. között helyesen válaszolsz az alábbi kérdéseinkre, akkor nagy eséllyel indulhatsz az értékes nyereményekért. Ki ne szeretné meglepni a számára legfontosabb személyt, édesanyját egy nagyszerű és hasznos ajándékkal? Olvass és tölts!

Ha szívvel és lélekkel készítjük, a személyes meglepetés bármilyen ajándéknál többet érhet. Persze ahhoz, hogy az anyák napi süteményünk igazán jól sikerüljön, nemcsak a megfelelő receptet, hanem az összetevőket is odafigyeléssel kell kiválasztani - ebben segíthet a Vénusz minőségi sütőmargarinjaival. Mindegyik termékre igaz, hogy magas a zsírtartalmuk - a Vénusz Sütőmargarin 70%-os, míg a Vaníliaízű és a Vajízű már 80%-os - , és hűtőből kivéve könnyen eldolgozhatók. A termékek emellett növényi alapúak, így a tej- és tejcukorérzékenyek is fogyaszthatják.

A lágy és krémes Vénusz Sütőmargarin a klasszikus 250 grammos kockakiszerelés mellett dupla, azaz 500 grammos méretben is kapható. A Vénusz Vaníliaízű Sütőmargarint azoknak a családoknak ajánljuk, akik kedvelik a vanília ízét, illatát. A Vénusz Vajízű Sütőmargarin az édes és sós sütemények mellett krémek készítéséhez is kiváló.

Játssz és nyerj!

2015. április 20. és május 3. között válaszolj helyesen kérdéseinkre, és nemcsak egy olyan receptet olvashatsz, amivel igazán édessé teheted anyukád köszöntését, hanem részt vehetsz sorsolásunkon is, aminek nyereménye 5 darab Sencor kézimixer!

A játékban résztvevők elfogadják a Nosalty felhasználói feltételeit és a Játékszabályzatot!

Sorsolás: 2014. május 4. 12:00-kor.

Tudj meg többet a Vénusz Sütőmargarinokról itt!

Kisorsoltuk a nyerteseket!

Gratulálunk a nyerteseknek, akiket e-mailben is értesítettünk!

  • Tóth Anikó
  • Wágner Viktória
  • Porkoláb Magdolna
  • Marcsok Jánosné
  • Dávid Zsuzsanna

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ételek, melyek nagyon sokat tesznek a bélrendszerünkért

Az elmúlt években az emberek egyre tudatossabbá váltak a bélrendszerük mikrobiómájával kapcsolatban, így egyre fontosabbá vált annak egészségének megőrzése is. Most kiderült, hogy ebben nagyon sokat segíthet bizonyos élelmiszerek gyakoribb fogyasztása.