Legyél ott a Joy premier előtti vetítésén!

Szereted a komikus életrajzi filmeket? Válaszolj a kérdésünkre, és nyerd meg a 25 darab 2 személyes belépő egyikét a Joy című film budapesti vetítésére. (x)

Játssz és nyerj!

Joy (Jennifer Lawrence) neve azt jelenti: öröm. És valószínűleg nem véletlenül. Különleges nő: szeszélyes, bolondos, elszánt, erős és bármire hajlandó, hogy együtt tartsa családját, melynek tagjai legalább olyan dilisek és olyan makacsok, mint ő maga. Nincs túl sok esélye a sikerre.

És ez ad neki szárnyakat. A szükség és egy álom, amelyhez gyerekkora óta ragaszkodik, végül elrepíti odáig, hogy egy sok millió dollár értékű vállalatbirodalom alapítója legyen.

David O. Russell rendező a Napos oldal és az Amerikai botrány körülünnepelt, 5 Oscar-díjra jelölt készítője, régi munkatársaival, Jennifer Lawrence-szel és Bradley Cooper-rel igaz történet alapján készítette izgalmas, különleges új filmjét.

Vetítés helye és ideje: december 17. (csütörtök) 19 óra Cinema City WestEnd mozi.

Mozibemutató: 2015. december 31.

Ha te is szeretnéd elsők között látni a Joy című filmet a pároddal vagy a legjobb barátoddal, nem kell mást tenned, mint válaszolni az alábbi kérdésünkre. A megfejtés beküldésével minden játékos elfogadja a játékszabályzatot és a NoSalty.hu látogatói feltételeit.

Sorsolás: 2015. december 17. 11 óra, ezután a nyertesekkel emailben vesszük fel a kapcsolatot a mozijegyek átvételével kapcsolatban, illetve itt is feltüntetjük a neveket!

A Játékban résztvevők elfogadják aNosalty Felhasználói feltételeités a Játékszabályzatot!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A játék lezárult, ők lettek a nyerteseink:

Kramlik Kornélia

Gábor Anna

Kiss zoltan

Melter Helga

Siklói Piroska

Bukovszki Nikolett

Kóczián Zita

Barna Mihály

Mann Krisztina

Wernsdörfer Bettina

Horváth Rózsa

Borhiné Samu Vanda

Balogh Dóra

Horváth Csilla

Iván Bernadett

Pappné Gaál Mónika

Farkas Gabriella

Jenei Éva

Bartók Ágnes

dr.Komáromi Klaudia

Szanka Eszter

Gál Imre

Szabó Edina

Tóth Ágnes

Melter Helga

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Tejfölös csirkereceptek

Csirkemell vagy csirkecomb egy-egy finom egytálételben, ráadásul tejföllel gazdagon elegyítve? Ugye hogy máris vágytok egy isteni, tejfölös csirkereceptre?

Nosalty

További cikkek