Legyél ott A csajok bosszúja vetítésén!

Szereted az igazán csajos vígjátékokat? Válaszolj a kérdésünkre, és nyerd meg a 30 darab 2 személyes belépő egyikét A csajok bosszúja című film premier előtti vetítésére!

Valószínűleg sok nő álmodozott már ilyesmiről: három megcsalt csaj összefog, hogy bosszút álljon a hűtlen pasin (a Trónok harcából ismert Nikolaj Coster-Waldau). Először a dilis feleség (Leslie Mann) lebuktatja a dögös szőkét (Cameron Diaz), azután rájönnek, hogy van egy még dögösebb, felesleges harmadik a pakliban (a szupermodell Kate Upton), és összefognak. A bosszúálló csajok története szabad szájú, bevállalós, vígjáték, amiben minden megtörténhet! Válaszolj egy kérdésünkre és nézd meg velünk premier előtt!

Nézz bele a film előzetesébe: http://bit.ly/RibuPE

Ki a három bombázó bosszúálló?

A feleség szerepében: Leslie Mann

Milyen filmekben láthattad? Olyan szuper vígjátékokban, mint a Felkoppintva, a Megint 17, a Testcsere vagy a 40 és annyi.

A barátnő szerepében: Cameron Diaz

Láthattuk őt olyan alap csajos filmekben, mint a Holiday vagy az Édes kis semmiség, de ha ezekről le is maradtál, Jim Carrey parnereként A maszkból, vagy Charlie angyalaként biztosan ismered.

A másik csaj szerepében: Kate Upton

A gyönyörű és szexi modell, Kate Upton végre a mozivásznon is megcsillanthatja tehetségét! Láthattad már a Dilis Trióban és a Hogyan lopjunk felhőkarcolót c. filmben is.

Férfiak vigyázzatok! Megjött a bosszúálló trió! Április 24-től a mozikban.

Játssz és nyerj!

Szeretnéd premier előtt megnézni A csajok bosszúját? Nyerd meg a 30 páros belépő egyikét! Nem kell mást tenned, mint válaszolni kérdésünkre a cikk végén található űrlapon 2014. április 21-én éjfélig. Sorsolás 2014. április 22-én 11:00 órakor! Az e-mail elküldésével minden játékos elfogadja a játékszabályzatot és a NoSalty.hu látogatói feltételeit.

A játék véget ért, e-mailben értesítettünk minden nyertest! Páros belépőt nyert a filmre:

Bábel Eszter

Bartus Ilona

Berecz Rita

Bíró Gyula

Fehér Attila

Herczeg Katalin

hHorvath Ilona

Ivancsó Ági

Kolesza Deborah

Kónya Katalin

Kubik Diána

Legárt Andrea

Marinov Ferenc

Molnárné Kuborczik Hajnalka

Nemes Irén

Nemes mihályné

Pálinkás Anikó

Reszler Gergely

Stéber Judit

Szabó Ramóna

Szebeni Ildikó

Szüts Imréné

Takács Zsófia

Tóth Ágnes

Tóth Judit

Tunyoghy Katalin

Varga Lajosné

Varga Mónika

Varga Zsófia

Veszelszki Krisztina

Címlapról ajánljuk

További cikkek