A legnépszerűbb szakácsok novemberben!

Novemberben az ő receptjeiket néztétek a legtöbben - vajon ki lesz a győztes a legfőzősebb hónapban, decemberben?

Ma már mindenkinek van saját szakácskönyve, és bárki lehet komoly előképzettség nélkül sztárszakács. Sokat tanulhatunk a tévéből, a megszámlálhatatlan főzőműsorból, a legtöbben azonban mégis női felmenőinktől lessük el a rejtélyeket. Mióta pedig együtt vagyunk, itt a NoSalty-n, egymástól is nagyon sokat tanulunk - tippeket, trükköket, új kísérletek eredményeit, és régi családi recepteket osztunk meg egymással. November hónapban az alábbi szakácsok tudományára voltatok kíváncsiak a legtöbben - ők a mi novemberi sztárszakácsaink. Köszönjük a sok receptet, segítő kommentet, és hogy ti is építitek a NoSalty hagyományait - no meg, hogy számtalan háziasszony mindennapját könnyítitek meg!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ünnepi bevásárlás egyszerűen!

Az ünnepi készülődés nemcsak ráhangolódást, de komoly szervezést is igényel. Szerencsére nálunk, az ALDI-ban mindent megkaphatsz, amire csak szükséged lehet, legyen szó a karácsonyi vagy épp szilveszteri menü alapanyagairól, a kedvenc süteményed hozzávalóiról, otthonod ünnepi dekorációjáról vagy a családodnak és barátaidnak szánt ajándékokról – velünk időt és nem kevés pénzt is spórolhatsz.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek