A legnépszerűbb szakácsok novemberben!

Novemberben az ő receptjeiket néztétek a legtöbben - vajon ki lesz a győztes a legfőzősebb hónapban, decemberben?

Ma már mindenkinek van saját szakácskönyve, és bárki lehet komoly előképzettség nélkül sztárszakács. Sokat tanulhatunk a tévéből, a megszámlálhatatlan főzőműsorból, a legtöbben azonban mégis női felmenőinktől lessük el a rejtélyeket. Mióta pedig együtt vagyunk, itt a NoSalty-n, egymástól is nagyon sokat tanulunk - tippeket, trükköket, új kísérletek eredményeit, és régi családi recepteket osztunk meg egymással. November hónapban az alábbi szakácsok tudományára voltatok kíváncsiak a legtöbben - ők a mi novemberi sztárszakácsaink. Köszönjük a sok receptet, segítő kommentet, és hogy ti is építitek a NoSalty hagyományait - no meg, hogy számtalan háziasszony mindennapját könnyítitek meg!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Édes és sós gofrireceptek

Egy gyümölccsel, édes krémmel vagy csak fagyival tálalt édes gofrinak senki sem tud nemet mondani, sőt, sós gofritársai sem maradnak szégyenben, ha a kedvencekről van szó.

Nosalty

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?