Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kipróbáltuk a Bonduelle két új fagyasztott termékét: a pár perces, karfiolos és a sütőtökös krémlevesalapot

Két új fagyasztott termékkel bűvölt a Bonduelle: pár perc alatt elkészülő, karfiolos és sütőtökös krémlevesalappal, amiket mi is kipróbálhattunk!

A Magyarországon 25 éve jelen lévő Bonduelle két újdonsággal bővítette fagyasztott termékeinek portfólióját. Az Európa zöldségspecialistájának is minősített márka a krémleves-zöldségkeverékek kategóriában fejlesztett: most már sütőtök- és karfiol-krémleves-alapot is kínál a fogyasztóknak. A termékbevezetést egy országos, nyereményjátékkal egybekötött kampány is erősíti, amelynek arca a népszerű gasztro-blogger: Fördős Zé.

„A zöldségek innovatív nagykövetei vagyunk a világban, és immár 25 éve itt Magyarországon is. Küldetésünk, hogy a zöldség a mindennapi étkezés része legyen, és fejlesszük a zöldségfogyasztás kultúráját. Mi mindenkihez szeretnénk szólni, mindenkit inspirálunk, éppen ezért széles a választékunk. Fogyasztóink több tucat magas minőségű konzerv és fagyasztott zöldség között válogathatnak. A termőföldtől az asztalig követjük a folyamatot, és nagy hangsúlyt fektetünk az innovációra” – összegezte a márka névjegyét Szirbek András marketing-igazgató.

Az innováció ezúttal a fagyasztott sütőtök- és a karfiolkrémleves zöldségkeverék. Mindkettő 400 grammos kiszerelésben kapható, a sütőtökös krémleves-zöldségkeverék összetevői: 50%sütőtök; 40%sárgarépa; 10% vöröshagyma. A karfiolos krémleves-zöldségkeverék összetevői:70% karfiol; 15% sárgarépa; 6% fehérrépa; 5% zeller és 4% póréhagyma.

„Kitűnő választást kínálunk zöldséglevesek hozzávalójaként vagy krémlevesalapként, gyorsan, könnyen használható a zöldségek tisztítása és felvágása nélkül, az elkészítéshez mindösszesen turmixolásra és fűszerezésre van szükség, 5 perc az egész” – hangsúlyozta a termékelőnyöket Szirbek András.

Miért pont leves? – mert a leves a mindennapi egészséges étkezésünk része, számos pozitív élettani hatása van. „Az egyik legősibb táplálékunk, készülhet: zöldségből, gyümölcsből, hússal, vagy egyéb alapanyagok felhasználásával. Fogyasztható hidegen és melegen, de akár önálló, tartalmas főfogásként is. Napi folyadékfogyasztásunkhoz és vitaminbevitelünkhöz nagymértékben hozzájárulhat. Persze a leveshez is számos tévhit kapcsolódik, de ezeknek nem szabad bedőlni” – fogalmazott előadásában Antal Emese dietetikus.

Karfiolkrémleves sült fokhagymával, ropogós malacpörccel és garnélával, illetve chilis sütőtökkrémleves tépett csirkével és tökéletes fürjtojással– ezekkel a helyszínen lefőzött levesekkel inspirált a Bonduelle két új termékének felhasználására Fördős Zé, aki még trükköket, tippeket is lelkesen megosztott a kóstolóval egybekötött exkluzív termékbevezetőn.

„Irányzatoktól függetlenül a leves nagyon népszerű, az én kedvencem Édesanyám gulyáslevese az egyedülálló ízharmóniája miatt. A csípősebb ízeket kedvelem, a konyhámban mindig kéznél vannak a különböző fűszerek, örömmel kísérletezek, mindig nyitott vagyok az újra. A Bonduelle két új terméke is éppen erre ad lehetőséget – csak a fantáziánkon múlik, hogy mi mindent hozunk ki belőlük. És ami fontos – könnyű velük dolgozni, percek alatt elkészíthetünk egy-egy ízletes fogást. Mindkét termékkel egészségesebbé, színesebbé tehetjük a tányért, az étkezést” – mesélt Zé az előkészületek közben.

Fördős Zé most az „Ország Levesét” is keresi a Bonduelle új, nyereményjátékkal egybekötött országos promóciójában. A résztvevőknek bármilyen Bonduelle termék felhasználásával kell elkészíteniük a saját levesvariációjukat, és a receptet be kell küldeniük az étel fotójával együtt a Nagy Levesválasztó oldalára.

A Fördős Zé vezette zsűri négy héten át kiválasztja a hét öt legjobb receptjét, amelyeket értékes Electrolux nyereményekkel díjaz. A 20 legjobb recept közül végül közönségszavazás dönt a fődíj, vagyis a 350.000 Ft értékű Electrolux termékcsomag sorsáról.
A receptbeküldés időtartama: 2017. november 6 – december 3.
Közönségszavazás: 2017. december 6 – 12.

...és ezeket láttad?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!