Kínoz a visszér? Itt a segítség!

A visszér nemcsak esztétikailag zavaró, de kellemetlen tünetei megkeserítik „tulajdonosának” mindennapjait, sőt, súlyos szövődményekhez is vezethet. (x)

Természetes gyógynövényes segítséget ajánlunk: a Dr.Kelen Luna Vadgesztenyés gél és krém segíti a megelőzést és a kezelést.

A visszerek a vénás vér szállítására már alkalmatlan érszakaszok, melyekben a pangó vér kitágítja a vénafalat, ami lilás érkitüremkedést eredményez a bőrön. Tünetei a nehéz, zsibbadó lábak, viszketés, esetleg lábgörcs. A panaszok a nyári melegben sajnos súlyosbodnak, mert az erek még jobban kitágulnak, fokozva ezzel a kellemetlen tüneteket.

Ne csüggedj, itt a természetes megoldás: Dr.Kelen Luna Vadgesztenyés sósborszesz gél és vadgesztenyés krém.

A természetes vadgesztenye-kivonatot (eszcint) tartalmazó sósborszesz gél és/vagy krém használatával megelőzheted vagy mérsékelheted a problémát. A vadgesztenye-kivonat gyulladáscsökkentő hatása mérsékli a láb égető, viszkető érzését, fokozza a vénák falának feszességét, normalizálja a véráramlást, így jelentősen csökkenti a visszerek kialakulásának kockázatát, és segít „összehúzni” a már kitágult visszereket. A gél gyorsan felszívódik és azonnal érezhető hűs enyhülést hoz, míg a krém a bőrt is ápolja.

Klinikai vizsgálat garantálja, hogy a Dr.Kelen Vadgesztenyés gélt és krémet kismamák és érzékeny bőrűek is kockázat nélkül használhatják.

Az ismert „praktikák” (feltett láb, kevés állás, stb.) mellett használd rendszeresen, naponta 2-3 alkalommal a tartósítószermentes Dr.Kelen Luna Vadgesztenyés visszér elleni sósborszesz gélt és krémet. (x)

Dr. Kelen Ákos Ph.D. szakgyógyszerész

Címlapról ajánljuk

További cikkek