Kiderült: pontosan így készül a McRib-szendvics!

A gyorséttermi láncolatok legnépszerűbbike közzétett egy videót, amelyből meggyőződhetünk arról, hogy a McDonalds BBQ szendvicse tényleg nem csontos húsból készül!

A McDonald's már jó ideje bizonygatja nekünk, hogy a náluk készült szendvicsek alapanyagai mind hazai termelőktől, gondosan ellenőrzött, egészséges alapanyagokból készülnek. A cég amerikai marketingkampányának legfrissebb fejezete is ezt erősíti, ami az Egyesült Államokban is gyakran bírált mekis kaják beszerzésének és feldolgozásának gyakorlatát mutatja be.

Ez a különleges videó válaszul szolgál azoknak, akik bármilyen formában is kételkednek a McDonald's McRib-szendvicsébe rejtett húspogácsa eredetével kapcsolatban.

Mivel a közösségi média felületein futótűzként terjedt el a hír, miszerint a McRib szendvics fagyasztott húspogácsája gyakorlatilag csonttal együtt darált oldalasból készül, a gyorséttermi multi meghívta "McRib-gyárába" Wes Bellamy amerikai középiskolai tanárt, hogy végigvezetve bemutassa neki, hogyan készül a grillen sütött, füstös BBQ ízű szószba mártott darált sertéshúspogácsájuk, amit kukoricás zsemlében, hagymával és két szelet kapros savanyú uborkával együtt tálaltak fel neki.

"Eléggé szkeptikus vagyok" - mondta Bellamy a videó elején, az utolsó percekben viszont már falta is a frissen sült McRibet ujjairól nyalogatva a barbecue szószt, végül pedig repetázott is a szendvicsből.

Nézd meg a McRib lépésről lépésre történő elkészítésének videóját a McRib-gyárból, és dönts a látottak alapján!

{SZAVAZAS}

(via BusinessInsider)

Címlapról ajánljuk

További cikkek