Kiderült: pontosan így készül a McRib-szendvics!

A gyorséttermi láncolatok legnépszerűbbike közzétett egy videót, amelyből meggyőződhetünk arról, hogy a McDonalds BBQ szendvicse tényleg nem csontos húsból készül!

A McDonald's már jó ideje bizonygatja nekünk, hogy a náluk készült szendvicsek alapanyagai mind hazai termelőktől, gondosan ellenőrzött, egészséges alapanyagokból készülnek. A cég amerikai marketingkampányának legfrissebb fejezete is ezt erősíti, ami az Egyesült Államokban is gyakran bírált mekis kaják beszerzésének és feldolgozásának gyakorlatát mutatja be.

Ez a különleges videó válaszul szolgál azoknak, akik bármilyen formában is kételkednek a McDonald's McRib-szendvicsébe rejtett húspogácsa eredetével kapcsolatban.

Mivel a közösségi média felületein futótűzként terjedt el a hír, miszerint a McRib szendvics fagyasztott húspogácsája gyakorlatilag csonttal együtt darált oldalasból készül, a gyorséttermi multi meghívta "McRib-gyárába" Wes Bellamy amerikai középiskolai tanárt, hogy végigvezetve bemutassa neki, hogyan készül a grillen sütött, füstös BBQ ízű szószba mártott darált sertéshúspogácsájuk, amit kukoricás zsemlében, hagymával és két szelet kapros savanyú uborkával együtt tálaltak fel neki.

"Eléggé szkeptikus vagyok" - mondta Bellamy a videó elején, az utolsó percekben viszont már falta is a frissen sült McRibet ujjairól nyalogatva a barbecue szószt, végül pedig repetázott is a szendvicsből.

Nézd meg a McRib lépésről lépésre történő elkészítésének videóját a McRib-gyárból, és dönts a látottak alapján!

{SZAVAZAS}

(via BusinessInsider)

Hozzászólások (3)

Évi néni

Mib?l készül a sertés???????????

Viki-

Egy probléma, van az egész videóba, hogy lényeget nem látni rajta, az az azt, hogy a csontokat mikor szedik ki. Ill. mindenhol gépek dolgoznak, ahogy elnéztem, szóval aligha látja valaki, ha egy-két csont darab is becsusszan , a hús közé .

witch

Aki ezen el, az meg nem evett egy jot az eleteben es csak azert eszi, mert nincs osszehasonlitasi alapja.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezért riad fel álmából sok ember éjjel 3-kor

Sok emberrel előfordul, hogy éjjel háromkor egyszer csak felriad álmából. Hogy mi okozza ezt a megmagyarázhatatlan jelenséget? Nem a mellkasunkra fekvő szellemek, sokkal inkább szorongásaink lehetnek a felelősek a kellemetlenségért.