Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kevés a hely, de szükséged van több csatlakozóra? Így csinálj 1 dugaljból többet!

Akár otthon, az irodában, nyaralás közben vagy az autóban, szükséged lehet többféle típusú elosztóra, de mellőznéd a nagy dugaljakat? Készülj fel a váratlan helyzetekre! (x)

A recepteket tabletről nézed, de a merülő mobilodat sem akarod nélkülözni a konyhában? Ha kevés a hely a kiálló dugaljhoz és tartókhoz, válaszd a modern technológiát!

Ötletes 4 az 1-ben csatlakozó

Ha nem akarsz komplett dugalj készlettel útnak indulni, és az otthonodban is hanyagolnád a nagyméretű elosztókat, próbáld ki a többfunkciós csatlakozókat! Tökéletes megoldást jelenthetnek, ha sokat utazol, nyaralni indulsz, de az irodában és az autóban is jól jöhetnek. A praktikus töltő - és csatlakozóaljzat pont akkora helyet foglal, mint egyetlen dugalj, mégis egyszerre akár 3 eszközt is tölthetsz vele, plusz van egy csúszásgátló funkciója is.

Ha kisgyereked van, fontos, hogy az ő biztonságára is ügyelj, és olyan elosztót válassz, ami gyerekvédelemmel ellátott. Egy jó kialakítású dugaljnál a túlterheléstől sem kell tartanod, mivel a modern aljzatok már túlfeszültség elleni védelemmel vannak ellátva, így nem eshet baja egy elektromos eszközödnek sem.

Léteznek olyan dugaljak, amik tervezése során arra a mindennapos problémára is gondoltak, amivel már mindannyian találkoztunk: a rövid zsinór miatt nem tudjuk letenni egy fix pontra a mobilt, így leesik, vagy a levegőben lóg. Ezt kiküszöbölve a csatlakozó felső részére csúszásgátlót tettek, ahová elhelyezhetjük a töltés alatt álló telefont.

De ha szeretnéd, hogy kéznél legyen az éppen töltésen lévő eszköz, azzal sem lesz gondod, ha túl rövid az eredeti kábel: ha okosan döntesz, egy többfunkciós dugaljhoz méretre állítható kábelt is kapsz.

Gondolkozz nagyban!

Ha háromnál több eszközt szeretnél használni, akkor is választhatsz multimédiás kimenettel ellátott, azaz USB-s és micro USB-s elosztótornyot amivel egyidejűleg töltheted a tableted és a telefonodat is, vagy csatlakoztathatod az USB-s hangszórókat, a hagyományos dugaljakba pedig akár további 6 másik eszközt is csatlakoztathatsz.

A legjobb, ha olyan elosztósor, elosztótorony mellett döntesz, ami kapcsolóval ellátott, így lehetővé teszi a kapcsoló funkcióval nem rendelkező eszközök áramellátásának szabályozását is.

Útközben, autóban is tölthetitek a telefonjaitokat, és a tabletet, ráadásul úgy, hogy nem kell megvárnotok, amíg az egyik feltölt. A modern autós töltők 3 típusú csatlakozóval ellátottak: mini USB, micro USB és Iphone/Ipod kimenettel rendelkeznek, ezáltal nagyban megkönnyítik az életünket, ha nem akarunk powerbankot cipelni, és gyors megoldásra van szükségünk.

Keress még több terméket a Legrand termékkínálatában itt!

Szólj hozzá!
https://ad.adverticum.net/t/?z=2201&g=5656002&b=565667400&h=[LOCATION]&p=2

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!