Készítsd el saját szakácskönyved!

Mi lehetne szebb ajándék, mint egy egyedi tervezésű és saját receptekkel elkészített, névre szóló szakácskönyv? Tervezz te is barátaidnak, családtagjaidnak! (x)

Biztosan nálad is van egy csomó recept, ami kisebb-nagyobb papírfecniken a lakás különböző helységeiben, polcokon, asztalon, és ki tudja, hol hever. Szedd össze őket, és készíts belőlük egy saját könyvet!

Ha a NoSalty olvasója, netalán szakácsa is vagy, akkor biztosan közel áll a szívedhez a sütés-főzés. Most egy olyan szerkesztői programot mutatunk be neked, amellyel saját receptkönyvedet is elkészítheted. Mi előre kipróbáltuk, és most bemutatjuk neked.

Első lépésként keresd fel a BookStreet53 oldalát. A tetszetős honlap tetején kattints a receptkönyv fülre. Máris láthatod, milyen kiviteli formájú és stílusú receptkönyvek készíthetőek. Ha valamelyik irány pontosan illeszkedik az elképzelésedhez, akkor regisztrálj az oldalon, töltsd le az ingyenes szoftvert, és ollózd össze a saját könyved. Tervezz külső és belső borítót neki, és írd meg az egyedi, személyre szóló szövegeket. Számold meg, hány recepted van, hány kategóriákba oszthatóak, és döntsd el, milyen oldalankénti elosztásban szeretnéd látni őket.

Amennyiben még sajátosabb, egyedibb ajándékot szeretnél készíteni, akkor a beépített sablonokból válaszd ki a legegyszerűbbet, és töltsd meg saját tartalommal. Ez lesz a te sablonod, utána már a következő oldalra kell csak bemásolnod, a benne levő szöveget és a képeket pedig módosítanod. Ne izgulj, a program egy kis felkiáltójel segítségével szól, ha túlméreteznéd a fotót. Ha igazán tetszetős könyvet szeretnél létrehozni, akkor használj jó méretű és minél jobb, lehetőleg nyomtatási minőségű képeket.

A könyv oldalanként különbözőképpen tervezhető, tehát ha például vannak téli-őszi vagy tavaszi-nyári receptjeid, akkor az évszaknak megfelelő hátteret válaszd nekik.

A folyamat végén, amikor túl vagy a feltöltésen és a beküldésen, akkor jön a megrendelés. Ez a legegyszerűbb feladat. Amennyiben a regisztráció során pontos postázási címet adtál meg, akkor napokon belül csomagod érkezik. Izgalmas a kezedbe venni az első saját szakácskönyvet, és még felemelőbb lesz elajándékozni!

…és a plusz 1 információ!ezzel a programmal nemcsak receptkönyvet, hanem naptárt és fotókönyvet is készíthetsz! Jó szórakozást és büszke ajándékozást kívánunk.

Kezdd el most a szakácskönyvkészítést!

Még több Karácsonyi ajándék ötletért kattints ide!

Hozzászólások (6)

Törölt felhasználó

Honnan tudom ezt a programot letölteni!:)

Gréti

Kedves Mazsola.N a cikk végén találsz egy linket: Kezdd el most a szakácskönyvkészítést! Erre kattints rá! Üdvözlettel: Gréti

Halfilé

Ha rákattintasz a linkre (amit a szövegben találsz meg az omlós mézeskalács képe alatt) , megtalálod. De tudsz ott naptárat vagy fotóalbumot is készíteni. :)

tenci

Nekem egy link sincs a cikkben, se alatta, se benne...

entso0610

Én sehol nem találok linket... :/

Törölt felhasználó

Köszönöm a válaszokat,megtaláltam!!:)

tenci

nem linkelné be valaki a linket ide akinek esetleg van?

Címlapról ajánljuk

További cikkek