Készítsd el saját szakácskönyved!

Mi lehetne szebb ajándék, mint egy egyedi tervezésű és saját receptekkel elkészített, névre szóló szakácskönyv? Tervezz te is barátaidnak, családtagjaidnak! (x)

Biztosan nálad is van egy csomó recept, ami kisebb-nagyobb papírfecniken a lakás különböző helységeiben, polcokon, asztalon, és ki tudja, hol hever. Szedd össze őket, és készíts belőlük egy saját könyvet!

Ha a NoSalty olvasója, netalán szakácsa is vagy, akkor biztosan közel áll a szívedhez a sütés-főzés. Most egy olyan szerkesztői programot mutatunk be neked, amellyel saját receptkönyvedet is elkészítheted. Mi előre kipróbáltuk, és most bemutatjuk neked.

Első lépésként keresd fel a BookStreet53 oldalát. A tetszetős honlap tetején kattints a receptkönyv fülre. Máris láthatod, milyen kiviteli formájú és stílusú receptkönyvek készíthetőek. Ha valamelyik irány pontosan illeszkedik az elképzelésedhez, akkor regisztrálj az oldalon, töltsd le az ingyenes szoftvert, és ollózd össze a saját könyved. Tervezz külső és belső borítót neki, és írd meg az egyedi, személyre szóló szövegeket. Számold meg, hány recepted van, hány kategóriákba oszthatóak, és döntsd el, milyen oldalankénti elosztásban szeretnéd látni őket.

Amennyiben még sajátosabb, egyedibb ajándékot szeretnél készíteni, akkor a beépített sablonokból válaszd ki a legegyszerűbbet, és töltsd meg saját tartalommal. Ez lesz a te sablonod, utána már a következő oldalra kell csak bemásolnod, a benne levő szöveget és a képeket pedig módosítanod. Ne izgulj, a program egy kis felkiáltójel segítségével szól, ha túlméreteznéd a fotót. Ha igazán tetszetős könyvet szeretnél létrehozni, akkor használj jó méretű és minél jobb, lehetőleg nyomtatási minőségű képeket.

A könyv oldalanként különbözőképpen tervezhető, tehát ha például vannak téli-őszi vagy tavaszi-nyári receptjeid, akkor az évszaknak megfelelő hátteret válaszd nekik.

A folyamat végén, amikor túl vagy a feltöltésen és a beküldésen, akkor jön a megrendelés. Ez a legegyszerűbb feladat. Amennyiben a regisztráció során pontos postázási címet adtál meg, akkor napokon belül csomagod érkezik. Izgalmas a kezedbe venni az első saját szakácskönyvet, és még felemelőbb lesz elajándékozni!

…és a plusz 1 információ!ezzel a programmal nemcsak receptkönyvet, hanem naptárt és fotókönyvet is készíthetsz! Jó szórakozást és büszke ajándékozást kívánunk.

Kezdd el most a szakácskönyvkészítést!

Még több Karácsonyi ajándék ötletért kattints ide!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ünnepi bevásárlás egyszerűen!

Az ünnepi készülődés nemcsak ráhangolódást, de komoly szervezést is igényel. Szerencsére nálunk, az ALDI-ban mindent megkaphatsz, amire csak szükséged lehet, legyen szó a karácsonyi vagy épp szilveszteri menü alapanyagairól, a kedvenc süteményed hozzávalóiról, otthonod ünnepi dekorációjáról vagy a családodnak és barátaidnak szánt ajándékokról – velünk időt és nem kevés pénzt is spórolhatsz.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek