Karácsonyi menüajánlatunk - a megszokottól eltérő, mégis ünnepi fogások

Minden évben bizonytalan vagy az ünnepi menüsort illetően? Segítünk! Rendhagyó, karácsonyi kiadású, "Mit főzzek ma" válogatásunk következik.

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkba ma sajtkrémlevest hoztunk húsos pitével és diós aprósütivel.

LEVES

Gombás sajtkrémleves fehérborral

Recept itt!

Még több sajtkrémleves itt!

FŐÉTEL

Angolos, fűszeres húsos pite

Recept itt!

Még több húsos pite itt!

DESSZERT

Fahéjas csillagok and.nikol13 konyhájából

Recept itt!

Még több diós aprósüti itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk