Játssz a Papírtigrissel!

A Papírtigris a már megszokott sushikínálat mellett mindig igyekszik valami újat, extrát is kínálni. Játssz velünk és nyerj 5.000 Ft értékű utalványt!

A sushi tradicionális japán étel, rajongótábora Európa-szerte növekszik, főleg a nagyobb városokban. Az ecettel savanyított rizs mellé nyers halat, tofut, algát és sokféle egyéb tengeri herkentyűt tálalnak, ezeket összetekerik, és kis adagokban, pálcikával fogyasztják.

A Papírtigris a sztenderd sushikínálat mellett azonban mindig igyekszik valami újat, extrát is kínálni. A legnépszerűbbek a tekercsek és a vegyes sushiválogatások, de szeretnének új dolgokat is mutatni, így például nemsokára önálló fogásként is terítékre kerül füstölt lazackrémes sushi-szendvicsük, ami régebben is szerepelt az étterem egyik akciós válogatásában, igen nagy sikerrel. További újdonság a pekingi kacsás sushitekercs ropogósra sült pácolt kacsahússal és salátával.

A következő kétszemélyes sushiválogatásban grillezett teriyaki-s és szójás nigiri sushikat fognak kínálni. Ezeket a felszolgálók a vendégek asztalánál pirítják meg egy apró fáklyával.

Továbbra is kínálnak tonhaltatáros, illetve currys-csirkés tekercset azoknak, akik a tradicionális mellett a gazdagabb ízvilágú sushikat keresik.

Kiemelten fontosnak tartják a friss és kiváló minőségű alapanyagok használatát - ezek ugyanis elengedhetetlen alappillérei a minőségi sushikészítésnek.

A Papírtigris honlapját itt találod

Csatlakozz a Papírtigris Facebook oldalához

A játék megfejtéséhez itt találsz segítséget

Játssz és nyerj!

Szeretnéd megkóstolni a Papírtigris különleges sushijait? Válaszolj kérdésünkre, és nyerd meg az 5 db 5.000 Ft-os voucher egyikét!

Válaszolj helyesen kérdésünkre november 5-étől november 19-én éjfélig, hogy Te is a szerencsés nyertesek között lehess! Sorsolás: november 20-án.

A megfejtés elküldésével minden játékos elfogadja a játékszabályzatot és a NoSalty.hu látogatói feltételeit.

A játék megfejtéséhez itt találsz segítséget

Címlapról ajánljuk

További cikkek