Játssz és nyerj a Vanish-sel!

Neked is meggyűlt már a bajod a makacs foltokkal? Játssz velünk, nyerj a Vanish-sel, és ez többé nem probléma!

Valószínűleg Neked is meggyűlt már a bajod különböző étel- és egyéb makacs foltokkal. Legtöbbször nem áll módunkban a szennyezett felületet azonnal kezelni, ami ilyenkor beszárad, és nagyon nehéz lesz később eltávolítani. Ha a hagyományos módszerekkel állunk neki a folteltávolításnak, nem árt ismernünk az anyagokat és a különböző eredetű szennyeződések ellenszerét.

Mindannyian követtünk már folteltávolítási bakikat! Ezek elkerülésében és a makacs foltok nyom nélküli eltávolításában nyújt hatékony segítséget a Vanish Gold Oxi Action termékcsaládja.

Olvasd el, amit az új termékcsaládról tudni kell, válaszolj a kérdésekre, és nyerd meg az értékes ajándékok egyikét! Jelöld be és küldd el a helyes válaszokat az alábbi formátumban 2015. július 15-28. között nekünk, hogy Te legyél a 3 db 7.000 forint értékű Vanish ajándékcsomag egyikének nyertese!

Az ajándékcsomagok tartalma a következő:

  • 1 db Vanish előkezelő gél (200 ml)
  • 1 db Vanish Gold Oxi Action folteltávolító gél (940 ml)
  • 1 db Vanish Gold Oxi Action folteltávolító por (470 g)

A játékban résztvevők a válasz beküldésével elfogadják a Játékszabályzatot és a Nosalty felhasználói feltételeit. Sorsolás: 2015. július 29. 12:00.

Vanish Gold Oxi Action folteltávolító por és gél

A Vanish Gold Oxi Action folteltávolító termékcsalád hatékony összetételének köszönhetőn egyes foltokat akár már 30 másodperc alatt eltávolít. A legjobb eredmény érdekében mindig kezeld elő vagy áztasd be a szennyezett felületet! A termékek színes és fehér ruhákhoz egyaránt használhatóak.

Vanish Gold Oxi Action fehérítő és folteltávolító por és gél

Adagolj Vanish Gold Oxi Action fehérítő és folteltávolító termékeket a mosáshoz, hogy fehér ruháid még fehérebbek legyenek!

A gyors és hatékony eredmény elérése érdekében mindig kövesd a Vanish Gold csomagolásokon található utasításokat! A termékeket ne használd gyapjú, selyem illetve bőr anyagokhoz, fényes vagy burkolt felületen – pl. fa, fém stb.

Ha többet szeretnél megtudni a Vanish Gold folteltávolító termékcsalád erejéről és pontos használatáról, látogass el a www.vanish.hu weboldalra!

Kisorsoltuk a nyerteseket, akiket e-mailben is értesítettünk! Gratulálunk!

  • Tóth László
  • Varga Éva
  • Sajti Gábor

Címlapról ajánljuk

Egy főzelék nem akkor rossz, ha liszt van benne, hanem...

Novemberben nyílik Szatmári Feri főzelékbárja, a Hippeace. A hosszabb ideje dédelgetett álom részben közösségi finanszírozással válik valóra: úgy néz ki, hogy a budapestiek osztják Feri több évtizedes szenvedélyét a tartalmas, korszerű zöldségalapú ételek iránt. Ferivel főzelékes ősélményekről, figyelmes vendéglátásról, céklakolbászról és arról beszélgettünk, mettől meddig főzelék a főzelék.

Balázs Barbara

További cikkek

Ennyibe kerül egy vacsora Rácz Jenőnél vagy Sárközi Ákosnál –...

Amióta a kereskedelmi tévékben főműsoridőben vetítenek gasztros realityshow-kat, többek számára lett vonzó a fine dining éttermek magasra pozícionált világa. Ha egész évben nem is költünk ilyen élményekre, az év végi ünnepek idején jól jöhet ajándékötletként. Olcsó menüket nem ígérünk, emlékezetes gasztroélményeket annál inkább!

31 étel, amit idén decemberben mindenképp tegyél az (ünnepi) asztalra

Ismét eltelt egy év, eszméletlen, de így van: nem voltunk restek most sem, összeszedtük nektek a legszebb, legünnepibb, legdecemberibb receptjeinket adventre, karácsonyra, szilveszterre és újvére, hogy ne maradjatok inspiráció nélkül. A klasszikus, házias, családi fogások mellett előkerülhet egy-egy újító ötlet is. Segítünk!