Játssz és nyerj a Vanish-sel!

Neked is meggyűlt már a bajod a makacs foltokkal? Játssz velünk, nyerj a Vanish-sel, és ez többé nem probléma!

Valószínűleg Neked is meggyűlt már a bajod különböző étel- és egyéb makacs foltokkal. Legtöbbször nem áll módunkban a szennyezett felületet azonnal kezelni, ami ilyenkor beszárad, és nagyon nehéz lesz később eltávolítani. Ha a hagyományos módszerekkel állunk neki a folteltávolításnak, nem árt ismernünk az anyagokat és a különböző eredetű szennyeződések ellenszerét.

Mindannyian követtünk már folteltávolítási bakikat! Ezek elkerülésében és a makacs foltok nyom nélküli eltávolításában nyújt hatékony segítséget a Vanish Gold Oxi Action termékcsaládja.

Olvasd el, amit az új termékcsaládról tudni kell, válaszolj a kérdésekre, és nyerd meg az értékes ajándékok egyikét! Jelöld be és küldd el a helyes válaszokat az alábbi formátumban 2015. július 15-28. között nekünk, hogy Te legyél a 3 db 7.000 forint értékű Vanish ajándékcsomag egyikének nyertese!

Az ajándékcsomagok tartalma a következő:

  • 1 db Vanish előkezelő gél (200 ml)
  • 1 db Vanish Gold Oxi Action folteltávolító gél (940 ml)
  • 1 db Vanish Gold Oxi Action folteltávolító por (470 g)

A játékban résztvevők a válasz beküldésével elfogadják a Játékszabályzatot és a Nosalty felhasználói feltételeit. Sorsolás: 2015. július 29. 12:00.

Vanish Gold Oxi Action folteltávolító por és gél

A Vanish Gold Oxi Action folteltávolító termékcsalád hatékony összetételének köszönhetőn egyes foltokat akár már 30 másodperc alatt eltávolít. A legjobb eredmény érdekében mindig kezeld elő vagy áztasd be a szennyezett felületet! A termékek színes és fehér ruhákhoz egyaránt használhatóak.

Vanish Gold Oxi Action fehérítő és folteltávolító por és gél

Adagolj Vanish Gold Oxi Action fehérítő és folteltávolító termékeket a mosáshoz, hogy fehér ruháid még fehérebbek legyenek!

A gyors és hatékony eredmény elérése érdekében mindig kövesd a Vanish Gold csomagolásokon található utasításokat! A termékeket ne használd gyapjú, selyem illetve bőr anyagokhoz, fényes vagy burkolt felületen – pl. fa, fém stb.

Ha többet szeretnél megtudni a Vanish Gold folteltávolító termékcsalád erejéről és pontos használatáról, látogass el a www.vanish.hu weboldalra!

Kisorsoltuk a nyerteseket, akiket e-mailben is értesítettünk! Gratulálunk!

  • Tóth László
  • Varga Éva
  • Sajti Gábor

Címlapról ajánljuk

Így fékezd meg, hogy csilliárdokba kerüljön a karácsonyi lakoma

Karácsonykor általában mindenből kicsit többet készítünk és ha az év többi napján nem is, ilyenkor igyekszünk különlegesebb, drágább alapanyagokból főzni, gazdagabb, igazi ünnepi lakomákat rendezni. Idén azonban a legtöbben jobban meggondolják, mire mennyit költenek, kreatív ötleteket adunk a finom, de nem elszállós karácsonyi finomságokhoz.

Szekeres Dóra

További cikkek