Játssz, és nyerj könyvcsomagot!

Anyák napjára nemcsak különleges finomságokkal, de szuper könyvekkel is készültünk. Játssz velünk, és nyerd meg az 5 könyvcsomag egyikét!

Közeleg az év egyik legszebb évszaka, május első vasárnapja pedig egy igazán különleges nap: az édesanyák napja. Erre az alkalomra olyan könyveket válogattunk, aminek minden nő örülne: szakácskönyveket, izgalmas történeteket és szívet melengető gondolatokat. Ha szeretnéd megnyerni az 5 csomag egyikét, nincs más dolgod, mint válaszolni kérdésünkre a cikk végén található űrlapon.

Nyeremények

1. könyvcsomag tartalma:

Jamie Oliver: Jamie 30 percesek, Muriel Barbery: Ínyencrapszódia, Veres Mária: Nagyszülők és unokák, Joanne Fluke: Almás levél és gyilkosság

Nyertese: Tari Emese

2. könyvcsomag tartalma:

Veres Mária: Nagyszülők és unokák, Jamie Oliver: Pucér szakács visszatér, Dr. Russ Harris: A boldogság lépcsőin, Muriel Barbery: Ínyencrapszódia

Nyertese: Solymosi Ilona

3.könyvcsomag tartalma:

Muriel Barbery: Ínyencrapszódia, Jodie Hedley-Ward: Lennél Te is szexis anya?, Monika Peetz: Keddi nők, Veres Mária: Nagyszülők és unokák

Nyertese: Lutor Attiláné

4. könyvcsomag tartalma:

Alice Munro: Mennyi boldogság, Veres Mária: Nagyszülők és unokák, Muriel Barbery: Ínyencrapszódia, Lois P. Frankel: A rendes lányok miért nem lesznek gazdagok?

Nyertese: Marczis Kata

5. könyvcsomag tartalma:

Fülöp Bea: Anyák, Muriel Barbery: Ínyencrapszódia, Massimo Gramellini: Álmodj szépeket, Veres Mária: Nagyszülők és unokák

Nyertese: Siklói Piroska

A könyvekről bővebben...

  • A Jaffa Kiadó ajánlata:

Veres Mária: Nagyszülők és unokák

Jól jöhet néha egy iránytű, mert amikor unokánk megérkezik, az öröm, a kíváncsiság, az izgalom, az aggódás mellett még ezernyi érzés és kérdés kavarog bennünk. Életünknek erről a szakaszáról, félelmeinkről és örömeinkről mutat átfogó képet a könyv az olvasóknak.

A könyvet a budapesti Könyvfesztiválon, a Millenárison, április 27-én, 11 órától a Jaffa Kiadó B20-as standján dedikálják a szerzők.

A könyvet itt tudjátok megrendelni

  • Az Illia Kiadó ajánlatai:

Az Illia Kiadótól 5 féle könyvet találtok a csomagokban:

Az Almás levél és gyilkosság egy izgalmas gasztro-krimi sorozat legújabb kötete. A pikáns, ötletes, néha meglepő és sokszor egyszerű süteményreceptek étvágygerjesztő fűszerei a könnyed krimi történeteknek. Az Anyák című könyvben a szerző 17 ismert közéleti személyiséggel, anyával beszélget őszintén, tabuk nélkül. A boldogság lépcsőin című könyvben leírt módszer által megtanulhatunk figyelni az érzéseinkre, testünkre, elménkre. Segít, hogy elengedjük félelmeinket, és elkezdjünk élni. A Lennél Te is szexis anya? hiánypótló a magyar könyvpiacon, mert az édesanyáknak mint nőknek szól, nem pedig szerepüket csak a gyermekükön vagy kisbabájukon keresztül meghatározó anyukáknak. A rendes lányok miért nem lesznek gazdagok? nem egyszerűen csak egy könyv a pénzügyi tervezésről. Ez a könyv a pénzügyi gondolkodásmódról szól.

A könyveket itt tudjátok megrendelni

  • A Park Kiadó ajánlatai

Az Park Kiadótól 5 féle könyvet találtok a csomagokban:

Jamie Oliver 2 könyvét is megtaláljátok a nyeremények között: a Jamie 30 perceseket, ami megmutatja, hogyan készíthetsz el egy teljes menüt röpke 30 perc alatt, és a brit sztárszakács egyik legsikeresebb szakácskönyvét, a Pucér szakács visszatér-t, ami 10 év után újra kapható! A 2013-ban Nobel-díjjal kitüntetett Alice Munro ötödik magyarul megjelent kötete a Mennyi boldogság: a tíz történetben a Munrótól már megszokott pontos, szikár, múltidéző szövegek vakmerőbbek és provokatívabbak, mint valaha. A Keddi nőkegy fergeteges romantikus komédia öt nőről, egy naplóról, és egy sorsfordító El Caminóról. Az Álmodj szépeket megindító történet egy kilencéves kisfiúról, akinek szilveszter éjjelén váratlanul eltűnik az édesanyja. Gramellini önéletrajzi regényében minden szó igaz, mer becsületesen őszinte lenni, meri vállalni az érzéseit.

A könyveket itt tudjátok megrendelni

  • A Geopen Könyvkiadó ajánlata

Muriel Barbery: Ínyencrapszódia

A francia Muriel Barbery A sündisznó eleganciája című regényével vált világhírűvé, egyben a magyar olvasók egyik kedvencévé. Ínyencrapszódia című regényében is az élet egyszerű és fennkölt pillanatait ragadja meg, pálcát törve az erő és a hatalom gőgje felett.

A könyvet itt tudjátok megrendelni

Játssz és nyerj!

Praktikus kiegészítő könyvekhez: Szakácskönyv-tartó a NoSalty Webshopban

Szeretnéd megnyerni az 5 db könyvcsomag egyikét? Nem kell mást tenned, mint helyesen válaszolnod kérdésünkre május 2-án éjfélig. Sorsolás: 2014. május 5-én! A megfejtés elküldésével minden játékos elfogadja a játékszabályzatot és a NoSalty.hu látogatói feltételeit.

A játék megfejtéséhez itt találsz segítséget

A játék véget ért, minden nyertest e-mailben értesítettünk!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Leteszteltük az Ichigót, ami a legegészségesebb ázsiai street foodot ígéri...

Vajon hinne nekem bárki, ha azt mondanám, hogy megkaphat egy prémium minőségű, egészséges ázsiai fogást olyan áron, mintha egy körúti gyorsbüfében falatozna? Kevés dolgot ehetünk ma már 2-3 ezer forint között, főleg, ha egy belvárosi étteremről van szó. Egy újhullámos streetfood-hely mégis megugrotta a feladatot: pénztárcabarát módon kínál izgalmas fogásokat, magas színvonalon. Az Ichigóban jártunk, hogy saját magunk teszteljük le: valóban ez a város legegészségesebb (ázsiai) street foodja?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sosem volt ilyen egyszerű a főzés!

Ha unod a fűszerestasakok pakolgatását, nehezen látod át a fűszereket, és szeretnéd letudni a mindennapi főzést bevált receptekkel, akkor ezeket a fűszerkeverékeket számodra alkottuk meg!

Címlapról ajánljuk

Tücsökfehérjés snacket készített egy magyar orvostanhallgató

A Cricks, Magyarország első rovarfehérje-alapú élelmiszerforgalmazója különféle ízesítésű tücsökfehérjés proteinszeletekkel és snackekkel vált ismertté. Az innovatív termékötlet egy 24 éves orvostanhallgató, Péter Dániel fejéből pattant ki, aki La Fontaine meséitől inspirálva alkotta meg a gyorsan fogyasztható egészséges snackeket.

Nosalty

7 növény, amely segít elűzni a legyeket az otthonodból

A legyek bosszantó és kártékony kis élőlények, amelyek megkeseríthetik a szabadban töltött időt. Ha nem szeretnél vegyszereket használni ellenük, akkor természetes módon is védekezhetsz, növényekkel. A cikkben szereplő növények finom illatukkal elűzik a kártevőket, bónuszként pedig kellemesebbé teszik a kertedet és otthonodat is.

Nosalty

További cikkek

5 ínycsiklandozó uzsonna, ami forrólevegős sütőben készül

Az uzsonna általában egy egyszerű szendvicset vagy egy gyorsan bekapott kekszet és almát jelent, de az airfryer segítségével ennél sokkal többet is kihozhatunk belőle. A forrólevegős sütővel ugyanis gyorsan és egyszerűen készíthetünk változatos, isteni és tápláló uzsonnákat, amelyeket akár könnyedén magunkkal is vihetünk.