Játssz, és nyerj könyvcsomagot!

Anyák napjára nemcsak különleges finomságokkal, de szuper könyvekkel is készültünk. Játssz velünk, és nyerd meg az 5 könyvcsomag egyikét!

Közeleg az év egyik legszebb évszaka, május első vasárnapja pedig egy igazán különleges nap: az édesanyák napja. Erre az alkalomra olyan könyveket válogattunk, aminek minden nő örülne: szakácskönyveket, izgalmas történeteket és szívet melengető gondolatokat. Ha szeretnéd megnyerni az 5 csomag egyikét, nincs más dolgod, mint válaszolni kérdésünkre a cikk végén található űrlapon.

Nyeremények

1. könyvcsomag tartalma:

Jamie Oliver: Jamie 30 percesek, Muriel Barbery: Ínyencrapszódia, Veres Mária: Nagyszülők és unokák, Joanne Fluke: Almás levél és gyilkosság

Nyertese: Tari Emese

2. könyvcsomag tartalma:

Veres Mária: Nagyszülők és unokák, Jamie Oliver: Pucér szakács visszatér, Dr. Russ Harris: A boldogság lépcsőin, Muriel Barbery: Ínyencrapszódia

Nyertese: Solymosi Ilona

3.könyvcsomag tartalma:

Muriel Barbery: Ínyencrapszódia, Jodie Hedley-Ward: Lennél Te is szexis anya?, Monika Peetz: Keddi nők, Veres Mária: Nagyszülők és unokák

Nyertese: Lutor Attiláné

4. könyvcsomag tartalma:

Alice Munro: Mennyi boldogság, Veres Mária: Nagyszülők és unokák, Muriel Barbery: Ínyencrapszódia, Lois P. Frankel: A rendes lányok miért nem lesznek gazdagok?

Nyertese: Marczis Kata

5. könyvcsomag tartalma:

Fülöp Bea: Anyák, Muriel Barbery: Ínyencrapszódia, Massimo Gramellini: Álmodj szépeket, Veres Mária: Nagyszülők és unokák

Nyertese: Siklói Piroska

A könyvekről bővebben...

  • A Jaffa Kiadó ajánlata:

Veres Mária: Nagyszülők és unokák

Jól jöhet néha egy iránytű, mert amikor unokánk megérkezik, az öröm, a kíváncsiság, az izgalom, az aggódás mellett még ezernyi érzés és kérdés kavarog bennünk. Életünknek erről a szakaszáról, félelmeinkről és örömeinkről mutat átfogó képet a könyv az olvasóknak.

A könyvet a budapesti Könyvfesztiválon, a Millenárison, április 27-én, 11 órától a Jaffa Kiadó B20-as standján dedikálják a szerzők.

A könyvet itt tudjátok megrendelni

  • Az Illia Kiadó ajánlatai:

Az Illia Kiadótól 5 féle könyvet találtok a csomagokban:

Az Almás levél és gyilkosság egy izgalmas gasztro-krimi sorozat legújabb kötete. A pikáns, ötletes, néha meglepő és sokszor egyszerű süteményreceptek étvágygerjesztő fűszerei a könnyed krimi történeteknek. Az Anyák című könyvben a szerző 17 ismert közéleti személyiséggel, anyával beszélget őszintén, tabuk nélkül. A boldogság lépcsőin című könyvben leírt módszer által megtanulhatunk figyelni az érzéseinkre, testünkre, elménkre. Segít, hogy elengedjük félelmeinket, és elkezdjünk élni. A Lennél Te is szexis anya? hiánypótló a magyar könyvpiacon, mert az édesanyáknak mint nőknek szól, nem pedig szerepüket csak a gyermekükön vagy kisbabájukon keresztül meghatározó anyukáknak. A rendes lányok miért nem lesznek gazdagok? nem egyszerűen csak egy könyv a pénzügyi tervezésről. Ez a könyv a pénzügyi gondolkodásmódról szól.

A könyveket itt tudjátok megrendelni

  • A Park Kiadó ajánlatai

Az Park Kiadótól 5 féle könyvet találtok a csomagokban:

Jamie Oliver 2 könyvét is megtaláljátok a nyeremények között: a Jamie 30 perceseket, ami megmutatja, hogyan készíthetsz el egy teljes menüt röpke 30 perc alatt, és a brit sztárszakács egyik legsikeresebb szakácskönyvét, a Pucér szakács visszatér-t, ami 10 év után újra kapható! A 2013-ban Nobel-díjjal kitüntetett Alice Munro ötödik magyarul megjelent kötete a Mennyi boldogság: a tíz történetben a Munrótól már megszokott pontos, szikár, múltidéző szövegek vakmerőbbek és provokatívabbak, mint valaha. A Keddi nőkegy fergeteges romantikus komédia öt nőről, egy naplóról, és egy sorsfordító El Caminóról. Az Álmodj szépeket megindító történet egy kilencéves kisfiúról, akinek szilveszter éjjelén váratlanul eltűnik az édesanyja. Gramellini önéletrajzi regényében minden szó igaz, mer becsületesen őszinte lenni, meri vállalni az érzéseit.

A könyveket itt tudjátok megrendelni

  • A Geopen Könyvkiadó ajánlata

Muriel Barbery: Ínyencrapszódia

A francia Muriel Barbery A sündisznó eleganciája című regényével vált világhírűvé, egyben a magyar olvasók egyik kedvencévé. Ínyencrapszódia című regényében is az élet egyszerű és fennkölt pillanatait ragadja meg, pálcát törve az erő és a hatalom gőgje felett.

A könyvet itt tudjátok megrendelni

Játssz és nyerj!

Praktikus kiegészítő könyvekhez: Szakácskönyv-tartó a NoSalty Webshopban

Szeretnéd megnyerni az 5 db könyvcsomag egyikét? Nem kell mást tenned, mint helyesen válaszolnod kérdésünkre május 2-án éjfélig. Sorsolás: 2014. május 5-én! A megfejtés elküldésével minden játékos elfogadja a játékszabályzatot és a NoSalty.hu látogatói feltételeit.

A játék megfejtéséhez itt találsz segítséget

A játék véget ért, minden nyertest e-mailben értesítettünk!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A mi Rögös túrónknak tényleg nincsen párja?

Ha röviden kellene válaszolni, a következőt mondanánk: bátran állíthatjuk, hogy valóban egyedülálló élelmiszer. Miért jelenthetjük ki ezt ennyire magabiztosan? Milyen érvekkel támasztható alá a Rögös túró egyedisége? Következzen egy gyors gasztronómiai kalandozás páratlan tejtermékünk világában!

Címlapról ajánljuk

Így festett egy szüret régen – Képeken a munka és...

Manapság már viszonylag ritka, hogy egy családi/baráti társaság, esetleg egy egész falu felhágjon a szőlőhegyre őszidő derekán, hogy az ott roskadozó fürtöket puttonyba szedje, azokból bort készítsen és az egész folyamatot lakomával, játékokkal és általános mulatsággal kísérje. A szüret nem is olyan rég szerves részét képezte az ősznek, a hozzá fűződő szokások pedig sokat mesélhetnek egy olyan korról és világról, amit (nagyrészt) már magunk mögött hagytunk.

Lakos Benedek

További cikkek