Játssz és nyerj konyhai robotgépet!

Te mennyire ismered az egyes nemzetek konyháit? Milyen fűszereket és olajat használnak?  Töltsd ki a Floriol kérdőívét és nyerd meg a főnyereményt, egy csodálatos robotgépet!

Konyhai felszereléseid közül hiányzik egy fantasztikus, multifunkcionális gép? Akkor itt a Te játékod! Olvasd el cikkünket, majd töltsd ki a különböző nemzeti ételekkel és fűszerekkel kapcsolatos Floriol kérdőívet. Ha szerencsés vagy, akkor Tiéd lehet egy Sencor konyhai robotgépet!

Itt, a NoSalty-n közzétett recepteken is látszik, hogy a háziasszonyok és urak bátran kísérleteznek távoli tájak ízeivel, egyre több indiai, olasz, görög, vietnámi és orosz recept kerül fel az oldalra.

Fűszerek és olajok

Akármelyik ország ételeit készítjük el otthon, a fűszerek és olajok biztosan meghatározó részét képezik, ezért jól jöhet, ha tartunk a polcon néhány különlegességet is. Ráadásul, e két alapanyag elválaszthatatlan egymástól, hiszen a fűszerek az olajban való pirításkor adják ki legintenzívebben aromájukat.

Olasz tésztákhoz és mediterrán ételekhez érdemes felszerelkeznünk néhány friss fűszernövénnyel: bazsalikommal, oregánóval vagy kakukkfűvel. Ezekhez remekül passzolnak a különlegesebb olajok, mint például a Floriol Mediteran, amely olívaolaj és napraforgó-étolaj keveréke, így a sütés-főzés mellett salátákhoz is ajánljuk.

A fűszereket fokhagymával és Floriol extra szűz olívaolajjal keverve kiváló és változatos salátákat keverhetünk, mely szinte bármelyik nemzet étele mellé illik.

Az izraeli, indiai és általában véve az ázsiai konyha alapja a koriander mag, a római kömény, a csili és a friss koriander, de érdemes beszerezni egy-két kész fűszerkeveréket, mint például zöld vagy piros curryt, amelyekből rengetegféle zöldséges és húsos egytálételt készíthetünk.

A kísérletezés pedig nem csak izgalmas, de legalább annyira fontos is, hiszen sokszínűvé tehetjük vele táplálkozásunkat!

Ha már mindent tudsz a különböző nemzetek által használt olajakról és fűszerekről, akkor nincs más hátra, minthogy október 15 - 29-e között kitöltsd és elküldd az alábbi kérdőívet. A helyesen beküldött kérdőívek kitöltői között 1 db Sencor konyhai robotgépet sorsolunk ki. A játékban résztvevők elfogadják a Játékszabályzatot és a Nosalty látogatói feltételeit.

További segítséget a játékhoz és információt a Floriol termékeiről itt találsz!

Nyertesünk:

Szabó Andrea (Csorna)

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Mátra rejtett kincsei

Budapesttől egy órányira Nógrádban, a Mátra nyugati vonulatában, festői környezetben fedezhetjük fel az egyre izgalmasabb élményt nyújtó Szurdokpüspöki, Tar és Szuha falvakat, vagy ahogyan saját magukat említik, a Mátra Nyugati Kapuját.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A mi Rögös túrónknak tényleg nincsen párja?

Ha röviden kellene válaszolni, a következőt mondanánk: bátran állíthatjuk, hogy valóban egyedülálló élelmiszer. Miért jelenthetjük ki ezt ennyire magabiztosan? Milyen érvekkel támasztható alá a Rögös túró egyedisége? Következzen egy gyors gasztronómiai kalandozás páratlan tejtermékünk világában!

Címlapról ajánljuk

További cikkek