Játssz és nyerj egy saját befőzőautomatát!

Szereted az ízes, házilag elkészített befőtteket, savanyúságokat, lekvárokat? Most nyerhetsz egy Weninger befőzőautomatát, ha helyesen válaszolsz egy kérdésünkre! (x)

A Weninger konyhai befőzőautomata, az egészséges, kényelmes és takarékos befőzés elengedhetetlen főszereplője. Segítségével megvalósulhat minden háziasszony álma: gőz nélkül, rendkívül egyszerűen, tartósítószer-mentesen és akár cukor nélkül, a beállított program alapján végzi a gyümölcsök és zöldségek dunsztolását. A minőség állandó és garantált!A külföldön és idehaza már jól bevált, német háztartási készüléket a Weninger Bt. Magyarországon már 16 éve forgalmazza.

A befőzőautomata rendkívül sokoldalú: gyümölcsök, zöldségfélék és savanyúságok befőzésére, lekvárok, készételek - mint például: húsok, levesek, sültek - tartósítására is alkalmas. Emellett a készülék használható még meleg-italok, pl. tea, forralt bor készítésére és melegen tartására, illetve külön kiegészítőkkel, rostos ivólevek készítésére és lekvárok főzésére. A befőzőautomatával az egész befőzés leegyszerűsödik és gyorssá válik, s ami nagyon fontos, az egészségünkre ártalmas tartósítószer nélkül készíthetjük el befőttjeinket és savanyúságainkat, megtartva így azok eredeti ízét és vitamintartalmát. Érett gyümölcsöket választhatunk, megőrzik állagukat és színüket. Cukor helyett akár mézet, nádcukrot, nyírfacukrot, édesítőszert is használhatunk, vagy natúr állapotban is tartósíthatunk, kisgyerekek és cukorbetegek számára.

Az automata gyorsaságát bizonyítja, hogy kevesebb, mint egy óra alatt elkészíthetjük vele a befőtteket, savanyúságokat. A program lejárta után, nem kell száraz dunsztba tenni üvegeinket. Működése gazdaságos, egyszerre sok üveg fér el benne.

Éljen a lehetősséggel és tegye élménnyé a befőzést, melynek „gyümölcseit” az egész család élvezni fogja! (x)

Ismerkedj meg a Weninger befőzőautomatákkal és keress segítséget a játékhoz itt

Játssz és nyerj!

Legyen egy sajátWeninger befőzőautomatád! Válaszolj akérdésünkre, és ezzel az értékes nyereménnyel lehetsz gazdagabb! A játék 2014. május 5-től - 2014. május 18-án éjfélig tart, sorsolás 2014. május 19-én! A Weninger BT. a helyes megoldást beküldők között kisorsol egy fantasztikus befőzőautomatát!A megfejtés beküldésével minden játékos elfogadja ajátékszabályzatotés aNoSalty.hu látogatói feltételeit.

Ez a játékunk véget ért!

A Weninger befőzőautomata nyertese:

Sajtos Sándorné

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha valami egészséges édességre vágysz, ne keress tovább – Leteszteltük...

A diéta alatt nagyon nehéz olyan édességet találnunk, mely nemcsak kalóriaszegény, de finom és egészséges is. Szerencsére ma már vannak olyan termékek a piacon, melyek megfelelnek ezeknek az elvárásoknak. A szerkesztőségünknek most volt szerencséje megkóstolni a Good Calories termékeit, melyek minden eddig említett jótulajdonsággal rendelkeznek. Nézzük, mi volt a véleményünk!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

Meleg előételek karácsonyra

Ha az első fogást sem hidegen tálalnád, akkor válasz valamilyen meleg előételt karácsonyra. Ezek alapból egy kicsit különlegesebbek, így biztosan elkápráztatod majd a vendégsereget velük.

Nosalty

További cikkek