Itt vásárolhatsz november 15-én

Az utóbbi hónapokban több-kevesebb üzletével kivételező Lidl november 15-én vasárnap egyetlen boltját sem nyitja ki.

A CBA, a Reál, a Coop mellett a Sparnak is lesznek nyitva üzletei. Az Auchan most a solymári egységét nyitja ki, és a Media Marktnak is lesz vasárnap elérhető üzlete. A Mindenár.hu megint összegyűjtött egy csomó üzletet és termelői piacot, amelyek nyitva lesznek egy üzlettel.

Most vasárnap kivételezik sok boltjával a Budapest VIII. kerületében lévő Corvin Pláza (Budapest). Többek között nyitva lesz az ottani CBA-, Deichmann-, Butlers-, Alexandra-egység.

Az november 15-én nyitva tartó üzletek teljes listáját ide kattintva nézheted meg!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A mi Rögös túrónknak tényleg nincsen párja?

Ha röviden kellene válaszolni, a következőt mondanánk: bátran állíthatjuk, hogy valóban egyedülálló élelmiszer. Miért jelenthetjük ki ezt ennyire magabiztosan? Milyen érvekkel támasztható alá a Rögös túró egyedisége? Következzen egy gyors gasztronómiai kalandozás páratlan tejtermékünk világában!

Címlapról ajánljuk

Így festett egy szüret régen – Képeken a munka és...

Manapság már viszonylag ritka, hogy egy családi/baráti társaság, esetleg egy egész falu felhágjon a szőlőhegyre őszidő derekán, hogy az ott roskadozó fürtöket puttonyba szedje, azokból bort készítsen és az egész folyamatot lakomával, játékokkal és általános mulatsággal kísérje. A szüret nem is olyan rég szerves részét képezte az ősznek, a hozzá fűződő szokások pedig sokat mesélhetnek egy olyan korról és világról, amit (nagyrészt) már magunk mögött hagytunk.

Lakos Benedek

További cikkek