Íme, a MIXTEA-játékunk nyertesei!

Kisorsoltuk a MIXTEA nyereményjátékának nyerteseit! Az 5 szerencsés nyertes egy-egy, 7000 Ft értékű MIXTEA-ajándékcsomaggal lett gazdagabb! Gratulálunk!

7000 Ft értékű MIXTEA teaválogatást nyert:

  • Ress Renáta
  • Pochner Tímea
  • Molnár Attiláné
  • Csábi Judit
  • Bajcsai Viki

A nyerteseket e-mailben értesítjük!

Íme, a MIXTEA!

A cég sikere az Édes élet termékcsalád megszületésével kezdődött, amely a reggelik és forró italok mellé tökéletesen illő, praktikusan kezelhető mézekből és citromlevekből állt. Majd elkészült a MIXTEA-kollekció, amely elnyerte a Nemzeti Innovációs Hivatal különdíját a Hungaropack csomagolási versenyen.

A MIXTEA azonban nemcsak a praktikus csomagolása miatt lett közkedvelt, hanem az egyadagos tasakokban rejlő aranyló, valódi, szálas teafűnek köszönhetően. A MIXTEÁK zamata ízesítés nélkül is kellemes, de cukorral, mézzel vagy citrommal feldobva még mennyeibb. (x)

Ismerkedj meg a MIXTEÁKKAL! >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha valami egészséges édességre vágysz, ne keress tovább – Leteszteltük...

A diéta alatt nagyon nehéz olyan édességet találnunk, mely nemcsak kalóriaszegény, de finom és egészséges is. Szerencsére ma már vannak olyan termékek a piacon, melyek megfelelnek ezeknek az elvárásoknak. A szerkesztőségünknek most volt szerencséje megkóstolni a Good Calories termékeit, melyek minden eddig említett jótulajdonsággal rendelkeznek. Nézzük, mi volt a véleményünk!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ételek, melyek nagyon sokat tesznek a bélrendszerünkért

Az elmúlt években az emberek egyre tudatossabbá váltak a bélrendszerük mikrobiómájával kapcsolatban, így egyre fontosabbá vált annak egészségének megőrzése is. Most kiderült, hogy ebben nagyon sokat segíthet bizonyos élelmiszerek gyakoribb fogyasztása.