Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

„Az ilyennek a zárt osztályon a helye!” - Valaki rajzszögeket ragasztott a bölcsőde kismotorjaira

Rajzszögeket ragasztott a kismotorokra és labdákat vágott szét valaki egy 9.kerületi bölcsőde udvarán. A gyerekeknek nem esett bajuk, a rendőrség viszont keresi az elkövetőt.

Összesen hét ház osztozik azon a 9. kerületi udvaron, ahol a Lepke-lak Családi Napközi bölcsődés gyerekei szoktak játszani délutánonként. Az RTL híradójában elhangzottak szerint egy eddig ismeretlen elkövető rajszögeket ragasztott a gyerekek kismotorjaira és biciklijeire, valamint több, a kertben hagyott labdát is kiszakított – írja az index.hu

Geicz-Molnár Szilvia (a napközi vezetője) kedden este tette fel a képeket az egyik népszerű facebook csoportba. A bölcsődés korú gyerekek napos időben a közös udvaron szoktak játszani, hétfőn viszont a rossz idő miatt kimaradt az udvari játék.

,,Az egyik kisfiú olyan furán ült a motoron. Meg akartuk nézni a pelenkáját és amikor felállt, akkor vettük észre, hogy egy rajzszög akadt bele a nadrágjába"- mesélte a napközi vezetője a hírportálnak. 

Szilvia szerint van néhány olyan szomszéd, akik az elmúlt időszakban nem tetszésüket fejezték ki azért, mert szerintük a kisgyerekek túl nagy zajt csapnak. Bár a rendőrség még nem találta meg a fő gyanúsítottat, a bölcsőde vezetője szerint a kert körüli házak egyik lakója lehet a tettes, az udvarba való belépéshez ugyanis kulcs szükséges. 

Az eset miatt Ferencváros polgármestere, Bácskai János térfigyelő kamerák felszerelését rendelte el az udvaron, ahonnan az elmúlt időszakban valaki több játékot is elvitt, amit végül a környező utcákban szórt szét.  

A Facebook bejegyzés alatt kommentelők tucatjai háborodtak fel az elkövető gonoszságán, többek szerint az ilyen embernek a zárt osztályon van a helye:

,,Remélem, az ilyen elmebeteg állatra soha senki nem nyitja rá az ajtót" - írja egy felháborodott nő.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozást indított el rongálás vétség gyanúja miatt, egyelőre ismeretlen tettessel szemben. 

EZ IS ÉRDEKELHET:

via: index.hu, címlap: facebook

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!