Ilyen zserbót még tuti nem láttál! - Itt a Sütistaféta sorozat legizgibb receptje, készítsd el te is!

A Nosalty és a BOSCH közös sorozatában izgalmas desszertreceptet kaphattok. Hírességek készítik el kedvenc nyalánkságaikat, ezúttal Iklódi Dóri és Hack Barnabás. (x) 

A Sütistaféta című videósorozatban a Nosalty és a BOSCH összefogott, hogy igazán különleges desszertrecepteket kaphassatok, nem is akárkiktől! A hétről hétre jelentkező epizódokban olyan sztárok sütöttek, főztek már a BOSCH látványkonyhájában, mint Wossala Rozina, Dobó Ági, Lakatos Márk, Nagy Eszter,legutóbb pedig Németh Ádám. A sorozat legújabb részében a népszerű gasztrobloggerIklódi Dóri és a Costes Downtown szakácsa Hack Barnabás készített nektek zserbót, de nem akárhogyan! Izgalmas receptjükkel tuti levesznek a lábadról.

Iklódi Dóri és Hack Barnabás zserbógolyó receptjét itt találod!

6 hete dübörög a Sütistaféta videósorozat, minden héten újabb és újabb desszertkölteményeket varázsolnak a sztárok nektek. Ha kíváncsiak vagytok, jövő héten kihez kerül a staféta, akkor figyeljétek a Nosalty oldalát, mert rövidesen kiderül, legközelebb mi sül ki a BOSCH látványkonyhájában!

Zserbógolyó aszaltsárgabarack-pürével és diós morzsával Iklódi Dóritól és Hack Barnabástól

Ezeket láttad már?

Ezeket olvastad már?

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Osztrák krumplisaláta

Ha Bécsben járok, mindenképpen ennem KELL Wiener Schnitzel-t (bécsi szeletet)! Sokszor volt már szerencsénk egymáshoz, de talán legutóbb adták hozzá a legfinomabb krumplisalátát. Ezt ...

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...