Ilyen kreatív névjegykártyákat még nem láttál

Mutatunk 7 szuperkreatív névjegykártyát, melyekkel bárki szívesen bemutatkozna: egyediek, mókásak, személyreszabottak – merítsünk ötleteket!

A jó névjegykártya önmagában persze még nem biztosítja a sikert, de az biztos, hogy előnyünkre válik – jól tudjuk, milyen fontos az első benyomás!

Valószínűleg sokan – már csak udvariasságból is - elfogadnak egy halom névjegykártyát, amit aztán egy ideig rakosgatnak, de végül általában a kukában végzi mind. Na, ezek a kártyák biztos hogy nem ebbe a kategóriába tartoznak! Hasznosak, egyediek, viccesek, dekoratívak, sőt, némelyik már önmagában magában hordozza az adott cég termékmintáját is.

A hangsúly a kapcsolatteremtésen van, ami manapság nem árt, ha az ember ki akar tűnni valamivel a tömegből. Ha itt bogarásztok, biztosan találtok néhány remek ötlet, hogyan is kell ezt csinálni!

(via: boredpanda)

Címlapról ajánljuk

Heti Horoszkóp: ez az az étel, amit végre tanulj meg...

Vannak ételek, melyekről azt hisszük (sokszor jogosan, máskor abszolút nem), hogy mi képetlenek lennénk elkészíteni őket. Meg hogy anyué úgyis sokkal jobb. Vagy hogy ezt apa tudja a legjobban, bográcsban. Pedig az élet rövid, vágj bele! Nézzük, mit ajánl a heti horoszkóp, melyik ételnek veselkedj neki végre!

Nosalty

4 gyakori ok, ami miatt kókadozhatnak a paradicsompalántáid

A paradicsom friss, nyárias ízével majdhogynem minden hobbikertész kertjében vagy éppen balkonján megtalálható. Hálás növény, hiszen viszonylag gyorsan megerősödik, és azután csakúgy ontja a piros kis labdákat. Na, de mi lehet a gond, ha hirtelen hervadásnak indul? Lássuk, milyen okok állhatnak a kókadozó paradicsompalánta hátterében!

Balogh Lilla

További cikkek

4 virágmag, amit júliusban vethetsz el

A kerti munkálatok júliusban sem állnak meg, ha szeretnénk egész évben virágoktól pompázó, színes kiskertet. Bár azt gondolnánk, júliusban minek már elvetni bármit is, de ez a 4 kerti virág már ősszel boldogítani fog, akkor is, ha július derekán veted el a magját!