Ilyen kreatív névjegykártyákat még nem láttál

Mutatunk 7 szuperkreatív névjegykártyát, melyekkel bárki szívesen bemutatkozna: egyediek, mókásak, személyreszabottak – merítsünk ötleteket!

A jó névjegykártya önmagában persze még nem biztosítja a sikert, de az biztos, hogy előnyünkre válik – jól tudjuk, milyen fontos az első benyomás!

Valószínűleg sokan – már csak udvariasságból is - elfogadnak egy halom névjegykártyát, amit aztán egy ideig rakosgatnak, de végül általában a kukában végzi mind. Na, ezek a kártyák biztos hogy nem ebbe a kategóriába tartoznak! Hasznosak, egyediek, viccesek, dekoratívak, sőt, némelyik már önmagában magában hordozza az adott cég termékmintáját is.

A hangsúly a kapcsolatteremtésen van, ami manapság nem árt, ha az ember ki akar tűnni valamivel a tömegből. Ha itt bogarásztok, biztosan találtok néhány remek ötlet, hogyan is kell ezt csinálni!

(via: boredpanda)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha egyedi ízű, krémesen sós mártogatósra vágysz, ne keress tovább...

Kevés olyan sokoldalú sós mártogatós létezik a világon, mint az extrán krémes állagú, tökéletesen fűszerezett hummusz. A ropogós sárgarépától kezdve a puha pitatöredéken át egészen a szaftos grillkolbászig mindenféle földi jóval kombinálhatod a Fanan hummuszt, aminek most mind a 6-féle ízváltozatát leteszteltük!

Címlapról ajánljuk

„Igaz a mondás, hogy mire a kezüket a kilincsre teszik,...

Májusban nyílt egy hely Szentendrén, ahol új életre kel a paradicsomos káposzta, a tejbegrízt elégedett sóhajok kísérik, és ahol az is barátságot köt a zöldborsófőzelékkel, aki valaha súlyos menzai traumákat szenvedett el. Szászfai Brigitta és Póti Bence, bár nem a vendéglátás felől érkeztek, pontosan tudták, hogy olyan helyet szeretnének nyitni, ahol barátságos a hangulat, ahol nem kell feszengeni, van kraft-IPA csapon, és valami ütős meglepetés a tányéron. Ez lett a Teyföl, amit a nyitás óta egyre lelkesebben látogatnak a vendégek. Indulásról, elvárásokról, csapatszellemről beszélgettünk, a mumussá vált “újragondolt” jelzőt pedig az étterem séfje, Kulcsár Alex segített helyretenni.

Kormos Lili

További cikkek

7 kiváló hazai étterem eldugott településeken

Falusi fine dining, vidéki gourmet – ilyen és hasonló hívószavakkal vonzzák be vendégeiket az ország messzi kistelepülésein is olyan éttermek, amelyek kiemelkedően igényes és előremutató konyhát visznek. A műfaj koronázatlan királyai persze egyértelműen a Dudás-testvérek: ők anno az Anyukám Mondtával feltették Encset a gasztrotérképre, az első között megmutatva, hogy egy eldugott kis községben vagy kisvárosban is lehet éttermi sikersztorit csinálni.