Ilyen kreatív névjegykártyákat még nem láttál

Mutatunk 7 szuperkreatív névjegykártyát, melyekkel bárki szívesen bemutatkozna: egyediek, mókásak, személyreszabottak – merítsünk ötleteket!

A jó névjegykártya önmagában persze még nem biztosítja a sikert, de az biztos, hogy előnyünkre válik – jól tudjuk, milyen fontos az első benyomás!

Valószínűleg sokan – már csak udvariasságból is - elfogadnak egy halom névjegykártyát, amit aztán egy ideig rakosgatnak, de végül általában a kukában végzi mind. Na, ezek a kártyák biztos hogy nem ebbe a kategóriába tartoznak! Hasznosak, egyediek, viccesek, dekoratívak, sőt, némelyik már önmagában magában hordozza az adott cég termékmintáját is.

A hangsúly a kapcsolatteremtésen van, ami manapság nem árt, ha az ember ki akar tűnni valamivel a tömegből. Ha itt bogarásztok, biztosan találtok néhány remek ötlet, hogyan is kell ezt csinálni!

(via: boredpanda)

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

11 húsleves-variáció, ami anyu és nagyi főztjére emlékeztet

Gőzölgő-aranyló húsleves, melybe annyi sárgarépa, zeller, fehérrépa, karalábé, cérnametélt és főtt hús kerül, amennyi nagyi merőkanalába belefér. Te milyen hússal szereted? Kerül bele nálatok gyömbér? Esetleg citrom? Próbálj ki különféle variációkat, és gubózz be egy tál isteni húslevessel, mert annál jobb nincs is!

Nosalty

„Anélkül, hogy kritizálnám a szakmát, kijelenthetem, hogy a magyar cukrászatban...

Azt tartja, mindegy, hogy otthon sütünk-főzünk, vagy elmegyünk valahová, a lényeg a minőség, abból nem szabad engedni, már csak azért sem, mert a vendég észreveszi, ha becsapják, és akkor nem jön többet, szkeptikussá válik. Még mindig Párizst tartja a gasztronómia központjának, a díjakról pedig azt tartja: jó, ha vannak, de az ő életük a hétköznapokról és a nap mint nap betérő vendégekről szól, ezek alapozzák meg az ünnepi pillanatokat. Mihályi László cukrászmesterrel beszélgettünk.

KormosLili

További cikkek