Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Így ültethetsz fát 510 forintból úgy, hogy még a ruhád sem lesz koszos

Szuper kezdeményezést indított a Netpincér és a Myforest csapata. Mostantól nem csak ételt és kutyakaját rendelhetünk a neten, de akár fákat is ültethetünk. 

A Netpincér nevű internetes ételfutár szolgálat nem először vág bele egy jótékony célokat szolgáló kampányba, néhány évvel ezelőtt a Vigyél Haza! alapítvánnyal karöltve találták ki a kutyaeledel rendelést, melynek segítségével a mai napig bárki rendelhet eledelt a menhelyen élő kutyák számára. 

Nemrégiben az ételkiszállítással foglalkozó cég újabb projektet indított, melyben a MyForest nevű, Közösségi Erdőkért Alapítvány munkájához járulhatunk hozzá, ráadásul nagyon könnyen. A Netpincér alkalmazása által egy, három, öt vagy akár tíz facsemetét is vásárolhatunk egyenként 510 forintos áron, melyet a MyForest csapata a Nógrád megyei Csécse melletti 2 hektáros területen ültet majd el 2020 tavaszán, a cél az, hogy ezen a területen 20.000 facsemete legyen elültetve. 

A választott menük értékét a NetPincér levonások nélkül továbbítja az alapítványnak, amely által a megjelölt számú fa kerül ültetésre az alapítvány által.

A MyForest célja a Földön található erdők számának megduplázása, az adományokból közösségi erdőket telepítenek Magyarországon. A globális felmelegedés egyik súlyos oka, hogy a Földről az ipari civilizáció kezdete óta eltűnt az erdők 2/3 része. A földi lakosokra számítva kb. 200 fát/fő kellene ültetni, hogy megduplázzuk az erdőségek méretét, segítve az ember okozta CO2 megkötését – írja a Netpincér oldalán a MyForest. 
 
A Netpincéren megrendelt facsemetéket a MyForest csapata 10 éven keresztül gondozza majd a csécsei erdőben. Rendelni a nap 24 órájában lehet, így sosincs késő ahhoz, hogy egy ilyen végtelenül egyszerű megoldással mi is segítsük környezetünk fejlődését. 
 

Ez is érdekelhet:

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!