Így spórolj időt a háztartási gépekkel

Okosnak lenni az LG filozófiája szerint annyit tesz: az eszközök úgy készülnek, hogy egyszerűbbé teszik életünket. Időt, pénzt spórolnak meg nekünk, és energiatakarékosak. (x)

Okoshűtő, ökoajtóval

Az egyedi fejlesztésű „ajtó az ajtóban” kialakítás lehetővé teszi, hogy az LG GMJ916NSHV hűtő teljes ajtajának kinyitása nélkül, egyetlen gombnyomással hozzáférjünk az üdítőkhöz vagy a leggyakrabban használt élelmiszerekhez.

Mossunk gyorsan, alaposan, hatékonyan

Az LG innovatív F14U1JBS6 mosógépe az LG TurboWash™ gyors és alapos mosó funkciónak köszönhetően akár 59 perc alatt tisztára mossa a ruhákat. A Jet Spray befúvórendszer 40 százalékkal csökkenti a felhasznált vízmennyiséget, a 6 motion technológiának (hat különböző dobmozgás) köszönhetően a mosási hatékonyság kiemelkedően jó.

Mire hazaérünk, ragyog a lakás

Az LG VR64701LVMP intelligens robotporszívója akár a távollétünk alatt elvégzi a takarítást, egy gombnyomásra automatikusan felporszívózza az egész lakást. A sarkokat és a falszéleket is hatékonyan tisztítja, új generációs II-SLAM kamerájának köszönhetően pedig sötétben is hatékonyan takarít.

Egy gombnyomással diagnosztizálnak

Az LG Smart Diagnosis™ funkciónak köszönhetően nem kell törődnünk a fáradságos hiba-meghatározással: az okos háztartási gépek egy gombnyomással hangjelzésekre kódolják a hibajelzést az ügyfélszolgálatnak, figyelmeztetnek az esetleges apróbb problémákra és lehetséges megoldásokat is felajánlanak. (x)

Az LG innovatív termékeiről további információt itt találsz!

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek