Így spórolj időt a háztartási gépekkel

Okosnak lenni az LG filozófiája szerint annyit tesz: az eszközök úgy készülnek, hogy egyszerűbbé teszik életünket. Időt, pénzt spórolnak meg nekünk, és energiatakarékosak. (x)

Okoshűtő, ökoajtóval

Az egyedi fejlesztésű „ajtó az ajtóban” kialakítás lehetővé teszi, hogy az LG GMJ916NSHV hűtő teljes ajtajának kinyitása nélkül, egyetlen gombnyomással hozzáférjünk az üdítőkhöz vagy a leggyakrabban használt élelmiszerekhez.

Mossunk gyorsan, alaposan, hatékonyan

Az LG innovatív F14U1JBS6 mosógépe az LG TurboWash™ gyors és alapos mosó funkciónak köszönhetően akár 59 perc alatt tisztára mossa a ruhákat. A Jet Spray befúvórendszer 40 százalékkal csökkenti a felhasznált vízmennyiséget, a 6 motion technológiának (hat különböző dobmozgás) köszönhetően a mosási hatékonyság kiemelkedően jó.

Mire hazaérünk, ragyog a lakás

Az LG VR64701LVMP intelligens robotporszívója akár a távollétünk alatt elvégzi a takarítást, egy gombnyomásra automatikusan felporszívózza az egész lakást. A sarkokat és a falszéleket is hatékonyan tisztítja, új generációs II-SLAM kamerájának köszönhetően pedig sötétben is hatékonyan takarít.

Egy gombnyomással diagnosztizálnak

Az LG Smart Diagnosis™ funkciónak köszönhetően nem kell törődnünk a fáradságos hiba-meghatározással: az okos háztartási gépek egy gombnyomással hangjelzésekre kódolják a hibajelzést az ügyfélszolgálatnak, figyelmeztetnek az esetleges apróbb problémákra és lehetséges megoldásokat is felajánlanak. (x)

Az LG innovatív termékeiről további információt itt találsz!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha valami egészséges édességre vágysz, ne keress tovább – Leteszteltük...

A diéta alatt nagyon nehéz olyan édességet találnunk, mely nemcsak kalóriaszegény, de finom és egészséges is. Szerencsére ma már vannak olyan termékek a piacon, melyek megfelelnek ezeknek az elvárásoknak. A szerkesztőségünknek most volt szerencséje megkóstolni a Good Calories termékeit, melyek minden eddig említett jótulajdonsággal rendelkeznek. Nézzük, mi volt a véleményünk!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ünnepi bevásárlás egyszerűen!

Az ünnepi készülődés nemcsak ráhangolódást, de komoly szervezést is igényel. Szerencsére nálunk, az ALDI-ban mindent megkaphatsz, amire csak szükséged lehet, legyen szó a karácsonyi vagy épp szilveszteri menü alapanyagairól, a kedvenc süteményed hozzávalóiról, otthonod ünnepi dekorációjáról vagy a családodnak és barátaidnak szánt ajándékokról – velünk időt és nem kevés pénzt is spórolhatsz.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ételek, melyek nagyon sokat tesznek a bélrendszerünkért

Az elmúlt években az emberek egyre tudatossabbá váltak a bélrendszerük mikrobiómájával kapcsolatban, így egyre fontosabbá vált annak egészségének megőrzése is. Most kiderült, hogy ebben nagyon sokat segíthet bizonyos élelmiszerek gyakoribb fogyasztása.