Így készíts tacót spagettis húsgolyókból!

Oda vagy az olasz húsgolyós-paradicsomos spagettiért? De a mexikói tacót sem veted meg? Mit szólnál a kettő ötvözetéhez, amit te is gyorsan elkészíthetsz otthon?!

Azt már megírtuk nektek, hogy mik lesznek az idei nyár slágerételei a street food konyhákban, ahol számos eddig megszokott gyorsétel vadul be a fúziós konyha oltárán. Valahogy így született meg a húsgolyós-spagettis taco receptje is, ami a népszerű olasz húsgombócos tésztaételt keresztezi a mexikóiak egyik legfontosabb ételével, a tacóval.

És persze nem is akárhogy! A kukorica- vagy búzalisztből készült tortilla helyét itt a spagettitészta veszi át, amibe a húsos töltelékként ezúttal nem bab, guacamole, csilipaprika, csirke- vagy marhahús kerül, hanem az isteni olasz paradicsomos húsgolyók! A legjobb pedig az egészben, hogy szinte pillanatok alatt, otthon is elkészíthető!

Vadulj be, és nézd meg, hogy tudod tartani a lépést a legforróbb kajatrendekkel!

Olvastad már?

10 kaja, amiért ezen a nyáron megőrül a világ!

(via Eater)

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

„Most arra van szükségem, hogy egy egyszemélyes márkaként is kivirágozzak...

Az egyik első, releváns gasztrosikeremet épp Havas Dórának köszönhetem, az ő indiai vajascsirke-receptje ugyanis nemcsak engem vett le a lábamról, de azokat is, akik utána megkóstolták. A Lila füge szerzőjét a blog indulásakor még csak az elszánt foodie-k és gasztrorajongók ismerték, ma már viszont több mint százezren követik különféle platformokon, és készítik el a receptjeit. Ebben az interjúban többek között arról kérdeztem, hogy vajon van-e olyan egyáltalán, hogy egy gyerek rossz evő, miért van az, hogy a gasztroblogok és szakácskönyvek világában egyértelmű a nőuralom, és mi volt az első étel, amit már a barátai is vele azonosítottak.

KormosLili

További cikkek

Ezért riad fel álmából sok ember éjjel 3-kor

Sok emberrel előfordul, hogy éjjel háromkor egyszer csak felriad álmából. Hogy mi okozza ezt a megmagyarázhatatlan jelenséget? Nem a mellkasunkra fekvő szellemek, sokkal inkább szorongásaink lehetnek a felelősek a kellemetlenségért.