Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Így akár becsukott szemmel is el tudod készíteni a kenyered – nézzétek legújabb receptünket!

Egy csodás ezüsttestű kenyérsütő gépet kaptunk kipróbálásra, amiben ez a nagyszerű kenyér sült ki belőle. Legfőbb ismérvei: tömör-gyönyör és nagyszerű ízharmónia. (x)

Szerkesztőségünk legtöbb tagjáról elmondható, hogy mind ez idáig nem használt kenyérsütő gépet. Tapasztalat híján, ebben az esetben az ember a használati utasításra, az internet segítőkészségére, és a józan paraszti észre hagyatkozik. Mi is ezt tettük.

Munkamenetünk lépésről-lépésre

A Panasonic SD-ZB2512 automata kenyérsütő használati útmutatója a napnál is világosabban levezeti, hogyan helyezzük balesetmentesen üzembe a készüléket, így hát ezzel a mozzanattal kezdtük mi is a kurzusunkat.

A kenyérsütő, alkatrészei és a hozzávalók – meglepően letisztult az összeállítás, a termék fejlesztői között biztosan volt egy praktikus hölgy, aki óva intette a tervezőket a túl sok felesleges darabka hozzácsomagolásától. A kétféle, cserélhető keverőlapát nagyszerű ötlet, mert egy tört vagy rozsmagos kenyérhez tényleg komolyabb keverés szükséges, mint egy simához. Az alkatrészek felmérése után, végül a kis mérőkanalak lettek a kedvenceink.

Vezérlőpanel – használata az utasítások figyelmes átnézése után egyszerű. Érdemes a hozzávalók kiválasztásánál és alkalmazásánál figyelembe venni a javaslatokat. Egy-két példa a sok közül: mi a 6-os programot választottuk, és az ajánlatnak megfelelően langyos vizet adagoltunk a keverőtálba, ugyanakkor búzakorpával mindenképpen szerettünk volna növelni kenyerünk rosttartalmát, melyhez betartottuk a leírtakat, és nem tettünk 5 evőkanálnál többet belőle az alapanyagokhoz.

Nosalty tipp:

Ajándékozz Panasonic SD-ZB2512 automata kenyérsütőt karácsonyra, kattints a részletekért ide!

Sütési funkciók garmada – 33 jobbnál jobb sütési lehetőség közül választhatunk. A sima lisztes alapkenyértől a szendvicskenyéren át a rusztikusig mindenki megtalálja a magának valót, még pizzadagasztó és gluténmentes kenyérkészítő program is létezik. A mi kenyérkénkhez a rövidített teljes kiőrlésű készítési lehetőséget választottuk. Ez 3 óra volt, viszont nem kellett mindent összemaszatolnunk, dagasztanunk, sütőt előmelegítenünk és legfőképp várakoznunk, hogy megkeljen a kenyerünk.

Kenyérsütés – ebben a fejezetben A-tól Z-ig végigkísérhetjük, mi a teendőnk. A kis képek segítségével egy-kettő és minden a helyére kerül. Mi a darabolt olívabogyót és társait a keverőtálba tettük, így szinte eggyé vált a tésztával, nem lett rusztikus. De hát, nem is azt a programot választottátok! – mondhatnátok erre. A kenyér színe amúgy sem engedte volna tökéletesen láttatni az apró bogyódarabokat, külleme, íze viszont mindenért kárpótolt. A receptet ezért bátran meg is osztjuk veletek, használjátok kedvetekre!

Ezért jó ez az automata kenyérsütő:

  • könnyű használat – közérthető kezelőpanel
  • multifunkció – minden szinten szinte minden
  • állítható kenyérméret (S, M, L) – kisebb adagok is készíthetőek
  • időzítés – este beállíthatjuk, hogy reggelre elkészüljön a kenyerünk
  • egyszerű takarítás, szinte nem is kell mosogatni!
  • letisztult küllem – látszik, hogy átgondolt a kialakítása, inkább magas, mint széles, így kevesebb helyet foglal a munkapulton

Még több információt a Panasonic SD-ZB2512 automata kenyérsütőről itt találsz!

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!