Idén legyen más a karácsony!

Több mint 20 ötlet, amitől egyedi hangulatot kap az otthonod, különlegesebbek lesznek az ajándékaid, és meghittebbé válik az ünnepi asztalod. (X)

A Karácsonyban az a szép, hogy ugyanaz a forgatókönyv minden évben különböző módon zajlik le. Így december elején már a legtöbben azon törjük a fejünket, hogy idén mit csináljunk másképp, milyen újdonsággal készüljünk december végére. Ha ezen a kérdésen nem szeretnél sokat gondolkodni, kezdd az ötletelést a Ferrero adventi dekorkalendáriumával, ahol a stílusos és elegáns Ferrero pralinék által inspirált 24 dekortipp vár rád.

Akár lakásdekoráláshoz keresel ihletet, akár egy jó ajándékcsomagolási ötletre van szükséged, vagy egy apró, otthon is elkészíthető díszre, amitől egyedi lesz a karácsonyi asztal, itt mindet megtalálod. A Raffaello, Ferrero Rocher és Mon Chéri pralinék ünnephez illeszkedő színvilágát követő tippek mellett pedig képek, leírások és letölthető sablonok segítenek, hogy a díszítés ezúttal valóban élmény legyen.Ráadásul az ötletek megvalósításával most a tiéd lehet a 10 db különleges Ferrero dekorcsomag egyike is, amely a Ferrero pralinék mellett a karácsonyi készülődéshez nélkülözhetetlen dekorációs eszközöket tartalmaz.

Ha szeretnél részt venni a sorsoláson, nézd végig a tippeket, készítsd el közülük a neked legjobban tetszőt, és egy fotó elküldésével jelentkezz a játékra a www.ferrerounnepidekor.hu oldalon, legkésőbb 2015. december 15-ig.

A karácsonyi előkészületek előtt és közben is érdemes tehát ellátogatni a Ferreroadventi dekorkalendáriumára, és válogatni a könnyen és gyorsan megvalósítható dekortippek közül.

Gyűjtsd az ötleteket, valósítsd meg őket, és idén tényleg más lehet a karácsony! (X)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Sós sütemények karácsonyra

A sós sütemények különlegesebbé teszik az ünnepi menüt, kiváló alternatívát nyújtva az édességek mellett. Kényeztesd te is családodat saját készítésű sós ínyencségekkel ezen a karácsonyon!