Idén legyen más a karácsony!

Több mint 20 ötlet, amitől egyedi hangulatot kap az otthonod, különlegesebbek lesznek az ajándékaid, és meghittebbé válik az ünnepi asztalod. (X)

A Karácsonyban az a szép, hogy ugyanaz a forgatókönyv minden évben különböző módon zajlik le. Így december elején már a legtöbben azon törjük a fejünket, hogy idén mit csináljunk másképp, milyen újdonsággal készüljünk december végére. Ha ezen a kérdésen nem szeretnél sokat gondolkodni, kezdd az ötletelést a Ferrero adventi dekorkalendáriumával, ahol a stílusos és elegáns Ferrero pralinék által inspirált 24 dekortipp vár rád.

Akár lakásdekoráláshoz keresel ihletet, akár egy jó ajándékcsomagolási ötletre van szükséged, vagy egy apró, otthon is elkészíthető díszre, amitől egyedi lesz a karácsonyi asztal, itt mindet megtalálod. A Raffaello, Ferrero Rocher és Mon Chéri pralinék ünnephez illeszkedő színvilágát követő tippek mellett pedig képek, leírások és letölthető sablonok segítenek, hogy a díszítés ezúttal valóban élmény legyen.Ráadásul az ötletek megvalósításával most a tiéd lehet a 10 db különleges Ferrero dekorcsomag egyike is, amely a Ferrero pralinék mellett a karácsonyi készülődéshez nélkülözhetetlen dekorációs eszközöket tartalmaz.

Ha szeretnél részt venni a sorsoláson, nézd végig a tippeket, készítsd el közülük a neked legjobban tetszőt, és egy fotó elküldésével jelentkezz a játékra a www.ferrerounnepidekor.hu oldalon, legkésőbb 2015. december 15-ig.

A karácsonyi előkészületek előtt és közben is érdemes tehát ellátogatni a Ferreroadventi dekorkalendáriumára, és válogatni a könnyen és gyorsan megvalósítható dekortippek közül.

Gyűjtsd az ötleteket, valósítsd meg őket, és idén tényleg más lehet a karácsony! (X)

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

11 húsleves-variáció, ami anyu és nagyi főztjére emlékeztet

Gőzölgő-aranyló húsleves, melybe annyi sárgarépa, zeller, fehérrépa, karalábé, cérnametélt és főtt hús kerül, amennyi nagyi merőkanalába belefér. Te milyen hússal szereted? Kerül bele nálatok gyömbér? Esetleg citrom? Próbálj ki különféle variációkat, és gubózz be egy tál isteni húslevessel, mert annál jobb nincs is!

Nosalty

„Anélkül, hogy kritizálnám a szakmát, kijelenthetem, hogy a magyar cukrászatban...

Azt tartja, mindegy, hogy otthon sütünk-főzünk, vagy elmegyünk valahová, a lényeg a minőség, abból nem szabad engedni, már csak azért sem, mert a vendég észreveszi, ha becsapják, és akkor nem jön többet, szkeptikussá válik. Még mindig Párizst tartja a gasztronómia központjának, a díjakról pedig azt tartja: jó, ha vannak, de az ő életük a hétköznapokról és a nap mint nap betérő vendégekről szól, ezek alapozzák meg az ünnepi pillanatokat. Mihályi László cukrászmesterrel beszélgettünk.

KormosLili

További cikkek