A hét szakácsa: SweetSzenilla

E heti kiemelt szakácsunk: SweetSzenilla, alias Szilvi szívből, szenvedélyesen, sok-sok kreativitással készíti ételeit, és főleg az időigényes sütiket kedveli. Ismerjétek meg!

Számomra a főzés, de még inkább a sütés kikapcsolódás és öröm....amolyan hobbi. Az alapokat anyukámtól és nagymamámtól lestem el.

SweetSzenilla szakács

A főiskolás évek alatt, a záróvizsgák előtti felkészülési időszakban, amikor már szó szerint agyamra ment a tanulás, otthagyva a jegyzeteket, könyveket nekifogtam süteményt sütni - olyasvalamit, ami bonyolult, időigényes, babrás. Ez mindig kikapcsolt.

Ezeket olvastad már?

Nagyon szeretek kísérletezni, sokszor eltérek a recepttől és a saját ízvilágomra, elképzelésemre hagyatkozom. Főleg ünnepekre szeretek sütni, igazi meglepetést és örömöt okozni a kreálmányommal, kreativitásommal a családomnak.

Ezeket olvastad már?

Mai napig a bonyolultabb elkészítést igénylő sütiket szeretem készíteni. Egy kedves ismerősöm mondta egyszer (szerintem némi túlzással): "Szilvikém! Amióta a te süteményeidet eszem, azóta tudom, hogy a cukrászdai mennyire rossz!"

Ezeket olvastad már?

A hét szakácsa: Scarlett69

E heti kiemelt szakácsunk Scarlett69, alias Emese egy hirtelen jött életmódválás alkalmával jött rá, hogy korábban étkezése nem is volt annyira sokoldalú, amennyire gondolta.

scarlett69

A hét szakácsa: Kingus

E heti kiemelt szakácsunk Kingus, aki régész diplomája után rögtön cukrász képesítést is szerzett, azóta imád sütni, és tortáival versenyeken is sikeresen szerepel.

admin

A hét szakácsa: Papillon

Eheti kiemelt szakácsunk Papillon, alias Hajni, egy időben terápiaként főzött, ma már szerencsére csak élvezetből tevékenykedik a konyhában. Ismerjétek meg!

Häxa

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...