A hét szakácsa: Margó48

Margó több, mint 40 éve süt-főz, hozzánk két éve csatlakozott mint szakács. Sok laktóz- és cukormentes receptjével segít az erre rászorulóknak.

Kislánykoromban is segítettem édesanyámnak a főzésben. Aztán nyolcadik osztályos koromban egyedül készítettem el egy süteményeskönyv segítségével a zserbót, amivel meglepetést szereztem a szüleimnek.

Margó48 szakács

Később a férjemnek és a gyermekeimnek főztem és sütöttem, és ez még most is minden hétvégén így van. Sajnos közben cukorbetegség és laktózérzékenység is kiderült a családban, ezért próbálok hol ennek, hol annak megfelelni.

Ezeket olvastad már?

Persze mondják, hogy az eredeti a legfinomabb, de a tej nélkülit vagy a rizstejjel elkészítettet is nagyon szeretik. Az édesítőszert nem akarják, ezért használom legtöbbször a gyümölcscukrot.

Ezeket olvastad már?

Próbálom az egészséges életmódot elsajátítani, ellesni másoktól, ami nekem is szimpatikus, és megeszi a családom. A fenti bemutatkozó képemen látható marcipános tortát is én sütöttem, és a menyem díszítette.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha valami egészséges édességre vágysz, ne keress tovább – Leteszteltük...

A diéta alatt nagyon nehéz olyan édességet találnunk, mely nemcsak kalóriaszegény, de finom és egészséges is. Szerencsére ma már vannak olyan termékek a piacon, melyek megfelelnek ezeknek az elvárásoknak. A szerkesztőségünknek most volt szerencséje megkóstolni a Good Calories termékeit, melyek minden eddig említett jótulajdonsággal rendelkeznek. Nézzük, mi volt a véleményünk!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

Meleg előételek karácsonyra

Ha az első fogást sem hidegen tálalnád, akkor válasz valamilyen meleg előételt karácsonyra. Ezek alapból egy kicsit különlegesebbek, így biztosan elkápráztatod majd a vendégsereget velük.

Nosalty

További cikkek

Titkos, föld alatti bár nyílt az Andrássy úton

A W Budapest hotel alagsorában nyílt meg a szálloda sejtelmes hangulatú bárja, amely több fronton is biccent a főváros különleges történelme felé. Elfeledett titkok és misztikum, impozáns épületekről elnevezett koktélok várják a betérő vendégeket, érkezzenek akár az ajtón, akár az étterem mosdóján keresztül.