A hét szakácsa: Jucci

Jucci, e heti kiemelt szakácsunk első gyermeke születése után jött bele igazán a sütés-főzésbe. Ekkor sokat segítettetek neki az oldalunkra feltöltött receptjeitekkel!

Konyhai tevékenykedésem viszonylag későn kezdődött, kislányként nem igazán érdekelt a sütés-főzés. Édesanyám mindig kérdezgette tőlem: "milyen asszony lesz így belőled?!"

Jucci szakács

Aztán mikor 19 évesen a férjemmel belevágtunk a közös életbe messze a családtól, szükség törvényt bont alapon meg kellett tanulnom főzni. Nem volt ki megtegye helyettem. Az első közös karácsonyi menüt telefonos segítséggel főztem - anyukám közreműködésével. Az igazi áttörést az hozta meg, amikor megszületett az első gyermekem. Míg itthon voltam vele, minden nap főztem, különösen neki szerettem főzőcskézni.

Gyerkőcök kedvencei Jucci tolmácsolásában

Ezeket olvastad már?

Nagyon nagy segítség volt ehhez a NoSalty. Sokszor ad ötletet, mit főzzek a családomnak, és örömmel osztom meg a receptjeimet az oldalon. Erre mostanában sajnos nincs annyi időm, mint szeretném, ugyanis azóta született még egy gyermekem, aki egyelőre még leköti minden időmet.

Ezeket olvastad már?

De minden nap böngészek az oldalon a jobbnál jobb receptek között. Az elmúlt évek alatt rájöttem, hogy a sütés nagyon közel áll a szívemhez, és hosszútávú terveim között van az is, hogy amint kicsit nagyobbak lesznek a gyerekek, kitanulom a cukrász szakmát.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Mátra rejtett kincsei

Budapesttől egy órányira Nógrádban, a Mátra nyugati vonulatában, festői környezetben fedezhetjük fel az egyre izgalmasabb élményt nyújtó Szurdokpüspöki, Tar és Szuha falvakat, vagy ahogyan saját magukat említik, a Mátra Nyugati Kapuját.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A mi Rögös túrónknak tényleg nincsen párja?

Ha röviden kellene válaszolni, a következőt mondanánk: bátran állíthatjuk, hogy valóban egyedülálló élelmiszer. Miért jelenthetjük ki ezt ennyire magabiztosan? Milyen érvekkel támasztható alá a Rögös túró egyedisége? Következzen egy gyors gasztronómiai kalandozás páratlan tejtermékünk világában!

Címlapról ajánljuk

További cikkek