A hét szakácsa: Amy Moonrose

Ezen a héten egy valódi szenvedélyekkel főző szakácsunkat: Amy Moonrose-t, alias Emesét mutatjuk be nektek. Ahogy a konyhában, úgy a szerelmében is őrzi a lángot.

A főzés iránti szenvedély gyermekkoromban kezdődött, azóta is töretlen. Nagyon szeretek enni, és elkészíteni is az ételt magam és családom részére.

Amy Moonrose szakács

Igaznak tartom, hogy egy férfi szívéhez a hasán keresztül vezet az út. Kedvesem is szeret enni, sokszor főzünk és kreatívkodunk együtt. Javarészt a házias ízeket kedveljük, de szeretek kísérletezni a reform ízekkel is.

Ezeket olvastad már?

A hétköznapokban rohan mindenki, én is, ezért szeretem a gyorsan elkészíthető, tartalmas, de tápláló falatokat. Az időt igénylőek maradnak vasárnapra, nincs is jobb egy jó tányér ízletes levesnél, egy családösszetartó ebédnél.

Ezeket olvastad már?

Nálunk az étkezés mindig kiemelt fontosságú esemény volt. Édesanyám mindent megtett, hogy ha máskor nem is, de lakománál legyünk együtt, beszélgessünk - mint egy családi rituálén.

Mákos piskóta vaníliasodóval recept

Fontos volt ez a megközelítés, hiszen ha Ő nem így nevelt volna, most nem lenne az én családomnak se fontos. Véleményem szerint a kommunikáció az egyik legfontosabb - nemcsak egy szülő-gyermek kapcsolatban, de a párkapcsolatban is.Mint a szerelemben,úgy a konyhában isvigyázzunk a láng fenntartására!

Főzzenek szívvel és szenvedéllyel.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek