A hét szakácsa: Amy Moonrose

Ezen a héten egy valódi szenvedélyekkel főző szakácsunkat: Amy Moonrose-t, alias Emesét mutatjuk be nektek. Ahogy a konyhában, úgy a szerelmében is őrzi a lángot.

A főzés iránti szenvedély gyermekkoromban kezdődött, azóta is töretlen. Nagyon szeretek enni, és elkészíteni is az ételt magam és családom részére.

Amy Moonrose szakács

Igaznak tartom, hogy egy férfi szívéhez a hasán keresztül vezet az út. Kedvesem is szeret enni, sokszor főzünk és kreatívkodunk együtt. Javarészt a házias ízeket kedveljük, de szeretek kísérletezni a reform ízekkel is.

Ezeket olvastad már?

A hétköznapokban rohan mindenki, én is, ezért szeretem a gyorsan elkészíthető, tartalmas, de tápláló falatokat. Az időt igénylőek maradnak vasárnapra, nincs is jobb egy jó tányér ízletes levesnél, egy családösszetartó ebédnél.

Ezeket olvastad már?

Nálunk az étkezés mindig kiemelt fontosságú esemény volt. Édesanyám mindent megtett, hogy ha máskor nem is, de lakománál legyünk együtt, beszélgessünk - mint egy családi rituálén.

Mákos piskóta vaníliasodóval recept

Fontos volt ez a megközelítés, hiszen ha Ő nem így nevelt volna, most nem lenne az én családomnak se fontos. Véleményem szerint a kommunikáció az egyik legfontosabb - nemcsak egy szülő-gyermek kapcsolatban, de a párkapcsolatban is.Mint a szerelemben,úgy a konyhában isvigyázzunk a láng fenntartására!

Főzzenek szívvel és szenvedéllyel.

Címlapról ajánljuk

9 pofonegyszerű kuglóf, ami mindenkinek sikerül

Ha egy szupergyors és finom süteményre vágysz, akkor süss egy ínycsiklandozó kuglófot! Te melyiket készítenéd el? A kakaósat, a narancsosat, a csokisat vagy a joghurtos mini verziót? De ne aggódj, mert ezeken kívül más ízűeket is mutatunk neked!

Nosalty

További cikkek