Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

A hét szakácsa: Amy Moonrose

Ezen a héten egy valódi szenvedélyekkel főző szakácsunkat: Amy Moonrose-t, alias Emesét mutatjuk be nektek. Ahogy a konyhában, úgy a szerelmében is őrzi a lángot.

A főzés iránti szenvedély gyermekkoromban kezdődött, azóta is töretlen. Nagyon szeretek enni, és elkészíteni is az ételt magam és családom részére.

Igaznak tartom, hogy egy férfi szívéhez a hasán keresztül vezet az út. Kedvesem is szeret enni, sokszor főzünk és kreatívkodunk együtt. Javarészt a házias ízeket kedveljük, de szeretek kísérletezni a reform ízekkel is.

Csirkeételek Amy ajánlásával

A hétköznapokban rohan mindenki, én is, ezért szeretem a gyorsan elkészíthető, tartalmas, de tápláló falatokat. Az időt igénylőek maradnak vasárnapra, nincs is jobb egy jó tányér ízletes levesnél, egy családösszetartó ebédnél.

Nálunk az étkezés mindig kiemelt fontosságú esemény volt. Édesanyám mindent megtett, hogy ha máskor nem is, de lakománál legyünk együtt, beszélgessünk – mint egy családi rituálén.

Fontos volt ez a megközelítés, hiszen ha Ő nem így nevelt volna, most nem lenne az én családomnak se fontos. Véleményem szerint a kommunikáció az egyik legfontosabb – nemcsak egy szülő-gyermek kapcsolatban, de a párkapcsolatban is.
Mint a szerelemben,  úgy a konyhában is vigyázzunk a láng fenntartására!

Főzzenek szívvel és szenvedéllyel.

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!