A hét szakácsa: Amy Moonrose

Ezen a héten egy valódi szenvedélyekkel főző szakácsunkat: Amy Moonrose-t, alias Emesét mutatjuk be nektek. Ahogy a konyhában, úgy a szerelmében is őrzi a lángot.

A főzés iránti szenvedély gyermekkoromban kezdődött, azóta is töretlen. Nagyon szeretek enni, és elkészíteni is az ételt magam és családom részére.

Amy Moonrose szakács

Igaznak tartom, hogy egy férfi szívéhez a hasán keresztül vezet az út. Kedvesem is szeret enni, sokszor főzünk és kreatívkodunk együtt. Javarészt a házias ízeket kedveljük, de szeretek kísérletezni a reform ízekkel is.

Ezeket olvastad már?

A hétköznapokban rohan mindenki, én is, ezért szeretem a gyorsan elkészíthető, tartalmas, de tápláló falatokat. Az időt igénylőek maradnak vasárnapra, nincs is jobb egy jó tányér ízletes levesnél, egy családösszetartó ebédnél.

Ezeket olvastad már?

Nálunk az étkezés mindig kiemelt fontosságú esemény volt. Édesanyám mindent megtett, hogy ha máskor nem is, de lakománál legyünk együtt, beszélgessünk - mint egy családi rituálén.

Mákos piskóta vaníliasodóval recept

Fontos volt ez a megközelítés, hiszen ha Ő nem így nevelt volna, most nem lenne az én családomnak se fontos. Véleményem szerint a kommunikáció az egyik legfontosabb - nemcsak egy szülő-gyermek kapcsolatban, de a párkapcsolatban is.Mint a szerelemben,úgy a konyhában isvigyázzunk a láng fenntartására!

Főzzenek szívvel és szenvedéllyel.

Címlapról ajánljuk

Édes apróságok húsvétra

Csokitojás helyett valami kézzel készített, sütött, gyúrt kis kedvességet adnál a locsolóknak? Segítünk, jöjjenek a legkedvesebb édes apróságok húsvétra!

Nosalty

További cikkek

31 gyönyörű étel, amit mindenképpen készíts el idén márciusban

Végre itt a március, a (naptári) tavasz első napjai, egyre tovább van világos esténként, a madarak csicseregnek hajnalban, a zöldség- és gyümölcskínálat nőttön nő és színesedik, sőt, idén erre a hónapra esik a nőnap és március 15-e mellett a húsvét is! Erre az időszakra tehát ennek tudatában mutatjuk a legszebb receptjeinket.