A hét szakácsa: Amy Moonrose

Ezen a héten egy valódi szenvedélyekkel főző szakácsunkat: Amy Moonrose-t, alias Emesét mutatjuk be nektek. Ahogy a konyhában, úgy a szerelmében is őrzi a lángot.

A főzés iránti szenvedély gyermekkoromban kezdődött, azóta is töretlen. Nagyon szeretek enni, és elkészíteni is az ételt magam és családom részére.

Amy Moonrose szakács

Igaznak tartom, hogy egy férfi szívéhez a hasán keresztül vezet az út. Kedvesem is szeret enni, sokszor főzünk és kreatívkodunk együtt. Javarészt a házias ízeket kedveljük, de szeretek kísérletezni a reform ízekkel is.

Ezeket olvastad már?

A hétköznapokban rohan mindenki, én is, ezért szeretem a gyorsan elkészíthető, tartalmas, de tápláló falatokat. Az időt igénylőek maradnak vasárnapra, nincs is jobb egy jó tányér ízletes levesnél, egy családösszetartó ebédnél.

Ezeket olvastad már?

Nálunk az étkezés mindig kiemelt fontosságú esemény volt. Édesanyám mindent megtett, hogy ha máskor nem is, de lakománál legyünk együtt, beszélgessünk - mint egy családi rituálén.

Mákos piskóta vaníliasodóval recept

Fontos volt ez a megközelítés, hiszen ha Ő nem így nevelt volna, most nem lenne az én családomnak se fontos. Véleményem szerint a kommunikáció az egyik legfontosabb - nemcsak egy szülő-gyermek kapcsolatban, de a párkapcsolatban is.Mint a szerelemben,úgy a konyhában isvigyázzunk a láng fenntartására!

Főzzenek szívvel és szenvedéllyel.

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

Mélyszegénységben élő romák által termelt kovászos uborka kerül ennek a...

A Kiútprogram és a budapesti Babka Deli együttműködéséből született első kovászos uborka, amely a program őstermelőinek uborkájából készült, és amely az észak-kelet magyarországi roma családoknak segít, hogy uborkatermelővé váljanak. Az ő uborkájukból készül a Deli házi kovászos uborkája, amely felkerül a Babka Deli állandó nyári kínálatába, valamint étlapjára is.

Hering András

További cikkek

Ezek az élelmiszerek fognak először eltűnni az életünkből

A klímaváltozás hatásait nem lehet tagadni, hiszen a jelenséget évről évre egyre jobban érezzük a saját bőrünkön. A hőség egyre nagyobb, a víz pedig egyre fogy, ezen felül pedig azzal is szembe kell néznünk, hogy bizonyos élelmiszerek is el fognak tűnni a színről.