Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hamarosan megnyílik a világ első Batman-tematikájú étterme

A DC univerzum rajongóinak csupán Londonig kell eljutniuk, az angol fővárosban ugyanis tavasszal megnyílik az első, Batman-képregények ihlette étterem. 
2020 tavaszán megnyílik az első Batman-tematikájú étterem Londonban – derül ki a Forbes.com cikkéből. A Park Row nevű étteremben minden a DC képregények fekete ruhás szuperhőséről fog szólni, az előzetesen megjelent tervezet alapján pedig nem egy egyszerű rajongói kávézó nyílik meg nemsokára, az étterem ugyanis pont olyan elegáns lesz, mint Gotham város leggazdagabb emberének otthona. 
 
 
Az étterem a Picadilly Circus közelében, a Brewer Street 77. szám alatt nyílik, a 18.000 négyzetméteres helyiség pedig 330 vendég befogadására lesz képes. Az étterem területén 3 bárt és 5 különböző étkezőhelyiséget alakítanak ki, amelyeket a DC képregény-univerzum híres karakterei ihletnek: a Jéghegyre keresztelt bár például Batman egyik legnagyobb ellenségét, a Pingvint állítja fókuszba, az étterem más részeit pedig többek közt Harley Quinn karaktere és Gotham városa ihleti majd, csak úgy, mint a vendéglátóhelyen kapható ételeket és italokat is. 
 
Az étterem árairól egyelőre csak annyit tudni, hogy egy menü és egy ital ára megközelítőleg 45 angol fontba, vagyis nagyjából 18.000 forintba kerül majd fejenként. Nem olcsó, de az igazi rajongók biztos, hogy kipróbálják majd a különleges tematikájú éttermet
 

Ez is érdekelhet: 

 
 
 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!