4 hagymás virág, ami tavasszal a földbe bújhat

Ugyan rengeteg csodaszép virág bújik elő a földből tavasszal, de gondolva a nyáron is virágokkal teli kertre, kerüljön a földbe néhány virághagyma, ami pár hónap múlva mutatja meg igazi énjét. Ehhez nem kell más, mint jó vízelvezetésű talaj, egy kis lapát és az általad választott virághagyma! Íme, 4 hagymás virág, ami tavaszal a földbe bújhat:

Az egyre kézzelfoghatóbb jó idővel párhuzamosan megindulnak a kerti munkálatok is. Annak, aki nemcsak tavasszal szeretne gyönyörködni a kertjében, hanem előre gondolkozva már a nyári időszakon jár az esze, annak érdemes kislapátot ragadnia, és elültetnie a virághagymákat, melyek virágai nyáron ontják majd fenséges illatukat. Mutatunk 4 hagymás virágot, amit érdemes mielőbb elültetni, még tavasszal!

Források: 1., 2.


Még több növényes érdekesség itt:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?