Íme a gyümölcs, ami fedezi a szükséges napi C-vitamin-bevitelt

Az említett gyümölcsből már akár egyetlen darab képes fedezni a napi C-vitamin-szükségletet, sőt még a vérnyomásra is jótékony hatással van. De, ami a legjobb, hogy most jön a szezonja!

Az említett szuper egészséges gyümölcs nem mást mint, a kivi, amelyet sokak meglepetésére már Magyarországon is termesztenek. A télálló kivit októberben szüretelik itthon, így már a napokban is folyik a munka a dél-magyarországi szigetvári Szőlőhegyen, ahova Ujházi Tamás telepítette az első fákat – írja a Dívány cikke. A gazda elmondása szerint azért vágott bele a kivitermesztésbe, mert a kis szőrös gyümölcs nagyon kedveli a hazai klímát, illetve rendkívül egészséges. Na de mennyire? Mutatjuk!

Forrásunk volt.


Még több cikk az egészségről:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

Sós sütemények karácsonyra

A sós sütemények különlegesebbé teszik az ünnepi menüt, kiváló alternatívát nyújtva az édességek mellett. Kényeztesd te is családodat saját készítésű sós ínyencségekkel ezen a karácsonyon!

Nosalty

További cikkek